ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στις καλύτερες του κόσμου η παραλία Fig Tree Bay

Κόννος και Μακρόνησος στις καλύτερες της Ευρώπης

Newsroom K

Μεγάλη τιμητική διάκριση πέτυχαν για μία ακόμη φορά 3 παραλίες της επαρχίας Αμμοχώστου στις 25 καλύτερες τις Ευρώπης εκ των οποίων η μια στις καλύτερες 25 του κόσμου . Συμφώνα με τις βαθμολογίες που ανακοίνωσε ο γνωστός ιστότοπος tripadvisor (https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Beaches) οι μοναδικές παραλίες της επαρχίας Αμμοχώστου έχουν λάβει τις ακόλουθές θέσεις:

• Fig Tree Bay , Πρωταράς , 13η παγκοσμίως και 4η στην Ευρώπη
• Κόννος , Αγία Νάπα – Πρωταράς 12η θέση στην Ευρώπη
• Μακρόνησσος , Αγία Ναπα , 18η θέση στην Ευρώπη

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας και Πρόεδρος της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της Επαρχίας Αμμοχώστου κ. Γιάννης Καρούσος δήλωσε ότι «οι βραβεύσεις είναι συνεχόμενες και αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων στους Δήμους Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας». Βλέπουμε πρόσθεσε ότι «χρόνο με το χρόνο η βαθμολόγησή μας βελτιώνεται και πλέον έχουμε παραλίες που είναι ανάμεσα στις καλύτερες όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο.

Υπογράμμισε επίσης, ότι «η σωστή διαχείριση που γίνεται στις παραλίες μας τα τελευταία χρόνια και οι αλλαγές που εφαρμόσαμε όπως η ίδια διαχείριση και η αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών, άρχισε να φέρνει αποτελέσματα. Οι βραβεύσεις σημείωσε και η βαθμολόγηση της Τrip-Advisor είναι εξαιρετικής σημασίας αφού πρόκειται για ένα ιστότοπο, στον οποίο οι μηνιαίες επισκέψεις ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια».

«Εάν είπε ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ «γίνουν κάποιες αλλαγές για να μπορούμε να αναβαθμίσουμε περαιτέρω τις παραλίες μας, τότε θα μπορούμε εύκολα τα επόμενα χρόνια να βελτιωθούμε περισσότερο». Θα πρέπει τόνισε, «να αλλάξουν κάποιοι περιορισμοί στους κανονισμούς για να μπορέσουμε να τις αναβαθμίσουμε».

Πρόσθεσε επίσης, ότι θα πρέπει «να επενδύσουμε σε αυτές τις βραβεύσεις, να τις προωθήσουμε, να προβληθεί σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχει ένας προορισμός που διαθέτει 3 από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης και μια από τις καλύτερες στον κόσμο.
«Ξεκινήσαμε ήδη στην Επαρχία Αμμοχώστου να προβάλουμε τη συγκεκριμένη βράβευση και αναμένουμε ότι θα αξιοποιηθεί με έξυπνο και δημιουργικό τρόπο από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού. Θα πρέπει τόνισε τέτοιου είδους οι βραβεύσεις να προβάλλονται στο εξωτερικό και να κοινοποιούνται στους τουριστικούς πράκτορες και στον απλό κόσμο.
«Αυτές οι βαθμολογήσεις και βραβεύσεις» ανέφερε ο κ. Καρούσος «είναι δυναμικά εργαλεία προώθησης του τουρισμού μας και θα πρέπει να προωθηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

«Σέβομαι το Σύνταγμα» δηλώνει ο Κ. Μπαρμπαρούσης

«Δεν το σώζεις χρυσέ μου.... Δεν το σώζεις..... Είσαι σαν βρεγμένο γατί τώρα, πριν 2 μέρες όμως εξωτερίκευσες ...»
Ανώνυμος  |  21:51

Μέχρι τον Σεπτέμβρη η εθνική στρατηγική για το Τρόοδος

«"...ο κ. Παπαδούρης ανέλαβε και τα έξοδα εκπόνησης της στρατηγικής αλλά και τα έξοδα λειτουργίας του ...»
Ai Em  |  21:27

Από τους Τραμπ-Κιμ στους Τσίπρα-Ζάεφ

«Εδώ φαίνεται η πλάνη, τόσο του αρθρογράφου όσο και άλλων. "Όλος ο πλανήτης θα αναφέρεται πλέον σε Βόρεια ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  13:50

#PoliticsBlog Ο Φούλης, η οριζόντια ψηφοφορία, η γκεστ σταρ και το... Τατουάζ

«Σιγά μην προκάλεσε συναγερμό το άρθρο του Λεβέντ. Λες και είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται με εμπάθεια ...»
Leo  |  12:55

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση