ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Τσόμσκι: Ρεπουμπλικανικό κόμμα, η πιο επικίνδυνη οργάνωση του κόσμου

Η συγκεκριμένη οργάνωση υποστηρίζει την καταστροφή κάθε μορφής ζωής από τον πλανήτη

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ο Νοάμ Τσόμσκι είπε: «η Ρεπουμπλικανική Οργάνωση, συγγνώμη αλλά μου είναι αδιανόητο να τους χαρακτηρίσω κόμμα, είναι μετά βεβαιότητας η πιο επικίνδυνη οργάνωση του κόσμου.

Ακούγεται παράδοξο και ενδεχομένως τραβηγμένο αλλά το ζήτημα είναι εάν τελικά είναι αλήθεια ή όχι. Γνωρίζετε εσείς κάποια άλλη οργάνωση στον κόσμο που να υποστηρίζει με τέτοια θέρμη και χωρίς κανένα λογικό επιχείρημα την καταστροφή κάθε μορφής ζωής από τον πλανήτη;

Δείτε για παράδειγμα τι έγινε καθ΄όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για το χρίσμα στους Ρεπουμπλικανούς. Εξαιρετικά μεγάλες δαπάνες για διαφήμιση χωρίς μία τοποθέτηση για το κλίμα, τους κινδύνους και την τεράστια καταστροφή στην οποία υπόκειται ο πλανήτης.

Ακόμη και μετριοπαθείς υποψήφιοι όπως ο Τζεφ Μπους, ο οποίος δεν αρνήθηκε πως υπάρχει πρόβλημα, τόνισε κατά την εκστρατεία του «πως υπάρχει πιθανότατα πρόβλημα και αν υπάρχει θα πράξουμε ανάλογα. Αντιλαμβάνεστε πως μιλάμε για έναν μεγάλο πολιτικό και όχι μόνο οργανισμό ο οποίος αρνείται πως υπάρχει πρόβλημα υπαρκτό στον τομέα του περιβάλλοντος, και ο οποίος εκπροσωπεί μεγάλη μερίδα του αμερικανικού λαού.

Δείτε επίσης τι συνέβη μετά τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου μετά την εκλογή νέου Προέδρου. Καμία από τις δυστυχώς προφορικές δεσμεύσεις της συνόδου για το κλίμα του Παρισιού δεν θα γίνει πράξη από τις ΗΠΑ.

Αντίθετα η πολιτική που έχει σχεδιαστεί δεν έχει ως στόχο απλά να απέχει από τις διαδικασίες αλλά έχει γίνει απολύτως σαφές από τη νέα κυβέρνηση πως κάθε μέτρο, κάθε απόφαση, κάθε κίνηση για τη βελτίωση της σημερινής πραγματικά επικίνδυνης για τον πλανήτη κατάστασης θα υποδαυλιστεί. Η πολιτική που έχει πλέον χαραχθεί και θα εφαρμοστεί έχει ως μόνο στόχο το κέρδος. Έχουν ληφθεί αποφάσεις οι οποίες θα κάνουν τον πλανήτη πολύ χειρότερο πολύ γρηγορότερα από το αναμενόμενο.

Ένας πολιτικός, οικονομικός ή κοινωνικός λοιπόν χώρος ο οποίος αποζητά την καταστροφή το συντομότερο δυνατό, κάθε ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον για την ανθρωπότητα είναι σίγουρα εξαιρετικά επικίνδυνος».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Περιβάλλον: Τελευταία Ενημέρωση

X