ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΟΗΕ:Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την καθημερινότητά μας

Η συζήτηση για το κλιματικό φαινόμενο έχει τελειώσει επιστημονικά και περιβαλλοντικά

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ο σκεπτικισμός γύρω από το θέμα της κλιματικής αλλαγής έχει τελειώσει δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν σήμερα Κυριακή, μια μέρα μετά την επικύρωση της συμφωνίας του Παρισιού μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, για τον περιορισμό των εκπομπών των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Στις διεθνείς συνόδους κορυφής, οι σκεπτικιστές της κλιματικής αλλαγής, οι οποίοι αμφισβητούν το γεγονός ότι οι υπερβολικές εκπομπές αερίων στην ατμόσφαιρα από τις ανθρώπινες δραστηριότητες προκαλούν την άνοδο της θερμοκρασίας του πλανήτη και βλάπτουν το περιβάλλον, παραμερίζονται όλο και περισσότερο.

«Η συζήτηση για το κλιματικό φαινόμενο έχει τελειώσει επιστημονικά και περιβαλλοντικά», δήλωσε ο Μπαν προσθέτοντας πως η επιρροή των αρνητών της κλιματικής αλλαγής ή των σκεπτικιστών έχει εξασθενήσει.

«Η κλιματική αλλαγή είναι παρούσα στην καθημερινότητά μας και την επηρεάζει» τόνισε ο Μπαν σε συνέντευξη Τύπου πριν από τη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) στην ανατολική κινεζική πόλη Χανγκτζού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Περιβάλλον: Τελευταία Ενημέρωση