ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Leptos Estates: Nέο ξεκίνημα το 2016 σε Κίεβο και Μόσχα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσία της Leptos Estates στις διεθνείς εκθέσεις και φόρουμ

Δελτίο Τύπου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσία της Leptos Estates στις διεθνείς εκθέσεις και φόρουμ «Intax Forum» και «CIS Wealth Conference & Citizenship» που έγιναν αυτές τις μέρες στο Κίεβο και Μόσχα αντίστοιχα.

Κατά την διάρκεια των δύο αυτών φόρουμ παρουσιάστηκαν τα τελευταία μοντέρνα έργα του Ομίλου τόσο στην Πάφο και την Λεμεσό όπως επίσης σε Κρήτη και Σαντορίνη, περιοχές οι οποίες προσελκύουν καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες και τουρίστες, καθώς επίσης αγοραστές και επενδυτές ακινήτων.

Στο πλαίσιο της δικτύωσης του Ομίλου στις δύο αυτές μεγάλες χώρες, και με στόχο την εδραίωση καλών σχέσεων και συνεργασιών πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις τόσο με μεγάλους επενδυτές και γνωστά κτηματομεσιτικά γραφεία αλλά και με δικηγορικούς και συμβουλευτικούς οίκους οι οποίοι ασχολούνται με επενδύσεις σε μεγάλα έργα.

Στις δηλώσεις του ο διευθυντής του Ομίλου στην ανατολική Ευρώπη κος Ανδρέας Σάντης είπε ότι, «Η συμμετοχή μας ήταν πολύ πετυχημένη καθώς οι επισκέπτες και σύνεδροι εντυπωσιάστηκαν από την μεγάλη ποικιλία και υψηλή ποιότητα των έργων μας, τις προσιτές τιμές μας,  αλλά και τις μεγάλες ευκολίες αποπληρωμής που προσφέρουμε. Ταυτόχρονα δημιουργούμε καλές σχέσεις και συνεργασίες με νέους επιχειρηματικούς εταίρους. Στα συγκεκριμένα φόρουμ προσελκύσαμε υψηλής ποιότητας άτομα τα οποία επέδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων και την συμμετοχή σε επενδύσεις σε μεγάλα έργα. Ο Όμιλος μας από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 συνεχίζει να εμφανίζει μια ισχυρή δυναμική στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και ιδιαίτερα την Ρωσία και την Ουκρανία, όπως επίσης το Αζερμπαϊτζάν και το Καζακστάν όπου διατηρεί δικά του γραφεία και αντιπροσωπείες.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

#PoliticsBlog Τα X-files της Χρυσταλλούς, τα ΜΕΔ και τα συρτάρια

«Ποδκιάντροπη τελικά και αυτή η άριστη των αρίστων.»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:41

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση