ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η AristoDevelopers σε Μόσχα και Λονδίνο

Παρουσίασε τη συλλογή ακινήτων της σε ενδιαφερόμενους αγοραστές

Δελτίο Τύπου

Στην Μόσχα και Λονδίνο συνέχισε η Aristo Developers τον Απρίλιο 2016 την δυναμική της παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις ακινήτων παρουσιάζοντας την εκλεκτή συλλογή ακινήτων της σε ενδιαφερόμενους αγοραστές αλλά και δυνητικούς επενδυτές.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία συμμετείχε στην έκθεση ακινήτων “International Property Show” στη Μόσχα το διήμερο 8 και 9 Απριλίου και στη συνέχεια στην έκθεση “Property Investor & Homebuyer Show” στο Λονδίνο η οποία και έλαβε χώρα το διήμερο 15 και 16 Απριλίου.

Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία πέραν των 35 χρόνων, περισσότερες από 265 αποπερατωμένες αναπτύξεις στο ενεργητικό της και με 50 νέαέργα σε εξέλιξη, η AristoDevelopers διασφαλίζει την συνέχεια της ηγετικής της πορείας της παρουσιάζοντας τα έργα της στις αγορές του εξωτερικού στα πλαίσια του συνεχώς εξελισσόμενου αναπτυξιακού προγράμματος της.

Στις εν λόγω εκθέσεις η AristoDevelopers είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει αναπτύξεις διεθνών προτύπων, όπως το Venus Rock Golf Resort – το μεγαλύτερo και πιο ολοκληρωμένο παραλιακό θέρετρο της νοτιοανατολικής Μεσογείου, αλλά και άλλων μικρότερων αναπτύξεων στις πιο προνομιούχες περιοχές της Κύπρου όπως το PlageResidences στην παραλία της τουριστικής περιοχής της Πάφου και το MersiniaHillsSeaViewVillas σε μια μαγευτική τοποθεσία με πανοραμική θέα στη θάλασσα, στην κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα.

Η Aristo Developers παραμένει στο προσκήνιο ως η προτιμώμενη επιλογή των ξένων αγοραστών και επενδυτών που επιθυμούν να επενδύσουν στον τομέα ακινήτων στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ