ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

To «VenusGardens» του LeptosEstates στην τρίτη του φάση

Πρώτη επιλογή για αγορά κατοικίας στην Πάφο το 2016

Δελτίο Τύπου

Ένα μοντέρνο αναπτυξιακό οικισμό υψηλής αισθητικής με ακίνητα που διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητα και άψογη λειτουργικότητά τους συνεχίζει να δημιουργεί αυτήν την εποχή στην Πάφο η LeptosEstates, το συγκρότημα «VenusGardens», το οποίο βρίσκεται ήδη στην τρίτη του φάση.

Η προνομιακή τοποθεσία του οικοπέδου έκτασης 100.000 τετραγωνικών μέτρων, σε συνδυασμό μαζί με τη φυσική ομορφιά της περιοχής, αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός τόσο μεγάλου έργου. Η φυσική ομορφιά της περιοχής διευκολύνει ώστε να δημιουργούνται κατοικίες απόλυτα εναρμονισμένες με το όλο τοπίο.

Το «LeptosVenusGardens» συνθέτουν 200 ανεξάρτητες και ημιανεξάρτητες κατοικίες δεκαπέντε διαφορετικών μοντέρνων αρχιτεκτονικών τύπων. Το όλο έργο οικοδομείται με σεβασμό προς το περιβάλλον, με ιδιωτικούς και δημόσιους κήπους, άνετους χώρους στάθμευσης, δύο μεγάλες δημόσιες πισίνες, γήπεδο τένις και κλαπ μαζί με εστιατόριο και καφετέρια, όπως επίσης γραφείο διεύθυνσης και διαχείρισης του έργου. Το συγκρότημα διαθέτει δύο διαφορετικές εισόδους, οι οποίες όπως και οι κοινόχρηστοι χώροι συντηρούνται και ελέγχονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Πολυτελείς κατοικίες λουσμένες στο φως, με ευρύχωρους και λειτουργικούς χώρους, μοντέρνες κουζίνες, υπνοδωμάτια και μπάνια, μεγάλα μπαλκόνια, μπάρμπεκιου, ιδιωτικές πισίνες, όλα μαζί συνθέτουν την εικόνα μιας μοναδικής κατοικίας τόσο για αξέχαστες διακοπές, αλλά και για μόνιμη διαμονή. Σπίτια σε προσιτές τιμές, που φέρνουν την πολυτέλεια τόσο κοντά στον αγοραστή και τον επενδυτή.

Η απέραντη θέα προς τη θάλασσα και τα ανεπανάληπτα ηλιοβασιλέματα, μαζί με την κοντινή απόσταση από τις γύρω παραλίες, δημιουργούν ένα επίγειο παράδεισο για καλοκαιρινές αλλά και χειμερινές αποδράσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ