ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αύξηση 27% στις πωλήσεις ακινήτων

Σε θετικό πρόσημο και ο Απρίλιος συνεχίζοντας το σερί των προηγούμενων μηνών

Ακόμα ένας καλός μήνας ήταν ο Απρίλιος σε σχέση με τις πωλήσεις ακινήτων αφού καταγράφηκε αύξηση 35% σε παγκύπριο επίπεδο, ανεβάζοντας τις συνολικές πωλήσεις για το τετράμηνο στις 1881. Μέχρι στιγμής, κατατέθηκαν παγκύπρια 27% περισσότερα πωλητήρια έγγραφα από πέρσι.

Με εξαίρεση τη Λευκωσία που κινήθηκε πτωτικά (10%), όλες οι άλλες πόλεις κατέγραψαν θετικούς ρυθμούς αύξησης των πωλητήριων εγγράφων. Αύξηση 44% καταγράφηκε τον Απρίλιο στη Λεμεσό και 36% σε επίπεδο τετραμήνου με συνολικά 634 πωλητήρια.

Στον τομέα των ακινήτων της επαρχίας Λάρνακας, συνεχίστηκαν οι υψηλές πτήσεις αφού ο Απρίλιος κατέγραψε άνοδο 90% και ολόκληρο το τετράμηνο σημειώνει άνοδο 33% με 434 πωλητήρια να έχουν κατατεθεί.
Ακόμα και η «φτωχή» Αμμόχωστος καταγράφει συνεχή άνοδο παρά τον μικρό αριθμό πωλήσεων με 62% και 125 πωλητήρια στο τετράμηνο.

Και η επαρχία Πάφου κινείται ανοδικά αλλά σε πιο χαμηλά επίπεδα, τόσο τον Απρίλιο όσο και για ολόκληρο το τετράμηνο με άνοδο 14% και 394 πράξεις.

Όσον αφορά τις αγορές από αλλοδαπούς, τον Απρίλιο κατατέθηκαν 134 πωλητήρια έγγραφα σε σύγκριση με 97 τον περσινό, μία αύξηση της τάξη του 38%.

 

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ
X