ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Aristo Developers σε έκθεση ακινήτων στη Βηρυτό

Παρουσίασε τα ακίνητά της σε δυνητικούς επενδυτές

Δελτίο Τύπου

Στον Λίβανο και συγκεκριμένα στην Βηρυτό συνέχισε η Aristo Developers τη συμμετοχή της σε διεθνείς εκθέσεις ακινήτων παρουσιάζοντας την πλούσια συλλογή εκλεκτών ακινήτων της σε ενδιαφερόμενους αγοραστές αλλά και δυνητικούς επενδυτές.

Με την συμμετοχή της στην έκθεση Beirut International Property Fair η Aristo Developers για ακόμη μια φορά αναδεικνύεται ως η πλέον ηγετική φυσιογνωμία στον τομέα ανάπτυξης γης στην Κύπρο.

Οι εκπρόσωποι της Aristo Developers είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μέρος από τα 50 νέα έργα που διαθέτει σε όλη την Κύπρο κάτι που αποτελεί αναμφίβολα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την εταιρεία και αναπόσπαστο μέρος του συνεχώς εξελισσόμενου αναπτυξιακού προγράμματος της.

Στην εν λόγω έκθεση η Aristo Developers είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει αναπτύξεις διεθνών προτύπων, όπως το Venus Rock Golf Resort – το μεγαλύτερo και πιο ολοκληρωμένο παραλιακό θέρετρο της νοτιοανατολικής Μεσογείου, αλλά και άλλων οικιστικών αναπτύξεων στις πιο προνομιούχες περιοχές της Κύπρου όπως το Bellevue Residences στον λόφο του Άγιου Αθανάσιου στην Λεμεσό αλλά και το Mersinia Hills Sea View Villas σε μια μαγευτική τοποθεσία με πανοραμική θέα στη θάλασσα, στην κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα.

Εκτός από την αγορά ακινήτων, οι επισκέπτες της έκθεσης και πιθανοί αγοραστές ενδιαφέρθηκαν και για άλλα ζητήματα όπως την απόκτηση Μόνιμης Άδειας Παραμονής στην Κύπρο καθώς επίσης και για την απόκτηση της Κυπριακής Υπηκοότητας μέσα από τα σχέδια επενδύσεων σε ακίνητα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ
X