ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επαύλεις στο Aphrodite Hills διαθέτει η Cybarco

Η Villa Myrsini και η Villa Levanta είναι διαθέσιμες

Δελτίο Τύπου

Σε ένα από τους πιο πολυτελής προορισμούς στη Μεσόγειο, στο βραβευμένο θέρετρο γκολφ, αναψυχής και ανάπτυξης ακινήτων Aphrodite Hills, ανεγείρονται από την Cybarco δυο νέες εντυπωσιακές και πολυτελείς επαύλεις.

Η Villa Myrsini και η Villa Levanta ανεγείρονται σε ένα σημείο που θεωρείται το πιο προνομιούχο του θέρετρου, αφού απολαμβάνει την πιο εκπληκτική θέα της Μεσογειακής θάλασσας.

Η μοναδική τοποθεσία των δυο υπερπολυτελών επαύλεων, θα προσφέρει πέραν της πανοραμικής θέας προς τη θάλασσα, και αυτή προς το γήπεδο του γκολφ και το καταπράσινο τοπίο του Aphrodite Hills. Πρόκειται για δυο ευρύχωρες επαύλεις τεσσάρων υπνοδωματίων κτισμένες σε 1891 τ.μ. γης, με ξεχωριστό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με ιδιωτικούς κήπους και overflow πισίνες, που υπόσχονται να προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε αυτό το μαγευτικό τοπίο.

Το πολυτελές και παράλληλα γαλήνιο και χαλαρωτικό περιβάλλον του Aphrodite Hills, σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που είναι διαθέσιμες στο θέρετρο, όπως spa, 5άστερο ξενοδοχείο, εστιατόρια, κλπ., δικαίως το αναδεικνύουν ως ένα ξεχωριστό και μοναδικό προορισμό.

Την ευθύνη για την προώθηση και πώληση των δύο αυτών επαύλεων έχει η Cybarco.

Μέλος του Ομίλου Λανίτη, η Cybarco για περισσότερα από 70 χρόνια, έχει δίκαια κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της ως πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης πολυτελών ακινήτων, δημιουργώντας ποιοτικά έργα όπως το AkamasBay Villas, το Amathusa Coastal Heights το The Oval - το νέο μεγαλεπήβολο γραφειακό συγκρότημα στη Λεμεσό - και τη Limassol Marina, την πρώτη οικιστική μαρίνα του νησιού μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ