ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κ.Ε.: «Ασκείται καθημερινή κριτική στον ΠτΔ και την Κυβέρνηση»

Μήνυμα για την προεκλογική περίοδο ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαϊου

Ξεκάθαρα μηνύματα με πολλούς αποδέκτες στέλλει η Κυβέρνηση για να προλάβει και να αντιμετωπίσει τους κραδασμούς από την κριτική που δέχεται καθημερινά και  θα δεχθεί ο ΠτΔ και η Κυβέρνηση στην προεκλογική περίοδο ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαϊου.

Σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι «η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να γίνει θιασώτης μιας τέτοιας πολιτικής προσέγγισης και ούτε θεωρεί ότι τέτοιες πρακτικές θα πρέπει να χαρακτηρίζουν τον πολιτικό μας πολιτισμό». Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλίδη, η κριτικη που ασκείται εξυπηρετεί κομματικές ή άλλες σκοπιμότητες. Αναλυτικά η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου:

«Με αφορμή και τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, η Κυβέρνηση αντιλαμβάνεται πλήρως την ανάγκη κάποιων για άσκηση, σχεδόν καθημερινά, κριτικής προς την Κυβέρνηση και προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προσωπικά, για εξυπηρέτηση κομματικών και άλλων σκοπιμοτήτων. Μάλιστα, τέτοιου είδους κριτική αναμένεται να εντατικοποιηθεί όσο πλησιάζουμε στις επερχόμενες εκλογές.

Η Κυβέρνηση δεν ήταν, δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει θιασώτης μιας τέτοιας πολιτικής προσέγγισης και ούτε θεωρεί ότι τέτοιες πρακτικές θα πρέπει να χαρακτηρίζουν τον πολιτικό μας πολιτισμό. Η κοινωνία, η οποία μας παρακολουθεί, αντιλαμβάνεται πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζουν κάποιοι, ποιοί, μέσα σε δύσκολες συνθήκες και με πολύ συγκεκριμένες πολιτικές, δημιουργούν ελπίδα και προοπτική στον τόπο».


 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση