ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σειρά συναντήσεων για τον Γιαννάκη Ομήρου στην Αθήνα

Θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα

ΚΥΠΕ

Σειρά συναντήσεων με πολιτικούς αξιωματούχους θα έχει ο πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα. Αρχικά, στη 13.30 της Τρίτης θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 18.00 της ίδιας μέρας θα παραστεί σε εκδήλωση προς τιμή των πεσόντων της ακταιωρού «Φαέθων» που θα πραγματοποιηθεί στην πρεσβεία της Κύπρου στην ελληνική πρωτεύουσα.

Το πρωί της Τετάρτης θα ξεναγηθεί στο μουσείο της Ακρόπολης και στις 10.30 θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νικόλαο Βούτση.

Στις 11.30 θα συναντηθεί με τον Νίκο Κοτζιά και στις 12.30 θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Στη 13.30 θα παρακαθίσει σε επίσημο γεύμα που παραθέτει προς τιμή του ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και στις 17.30 θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ και Γ.Γ. του κόμματος Δημήτρη Κουτσουμπά, με τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμένο και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που παραθέτει ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής των Ελλήνων, Κώστας Δουζίνας.

Την Πέμπτη ο πρόεδρος της Βουλής θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την πρόεδρο του συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡ Φώφη Γεννηματά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X