ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τη Δευτέρα η συνάντηση Νικόλα με Αντιγόνη

Η πρώην ευρωβουλευτής θα κληθεί να δώσει την τελική της απάντηση για το ψηφοδέλτιο

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Τη Δευτέρα θα ενημερώσει η Αντιγόνη Παπαδοπούλου τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο για το αν θα είναι τελικώς υποψήφια ή όχι με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ, καθώς όπως αναφέρουν κομματικά στελέχη η προθεσμία κατάρτισης του ψηφοδελτίου εκπνέει.

Η κ. Παπαδοπούλου φαίνεται να ανησυχεί για το πώς διαμορφώνεται το ΔΗΚΟϊκό ψηφοδέλτιο, τόσο με την επιστροφή «αμφιλεγόμενων» για το κόμμα πολιτικών προσώπων όσο και για τις μεταγραφές που επιχειρούνται και αλλοιώνουν τον χαρακτήρα του Δημοκρατικού Κόμματος. Η ίδια αναμένει να δει ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι και κατόπιν θα αποφασίσει τι θα κάνει. Όπως αναφέρεται από κομματικές πηγές, αναμένει να ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο και να καταθέσει ή να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τις βουλευτικές εκλογές.

Πάντως, αν και στον πέμπτο όροφο αναφέρουν πως θέλουν την Αντιγόνη Παπαδοπούλου να πλαισιώνει το ΔΗΚΟϊκό ψηφοδέλτιο, πολιτικοί κύκλοι αναφέρουν πως οι τελευταίες επικρίσεις της σε ό,τι αφορά στο ψηφοδέλτιο, έχουν προκαλέσει την αντίδραση μερίδας μελών.

Το ΔΗΚΟϊκό ψηφοδέλτιο, όπως διαμορφώνεται, έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις στελεχών, υποδηλώνοντας πως ένας νέος κύκλος εσωστρέφειας έχει ήδη αρχίσει για το κόμμα, ιδιαίτερα με τη φημολογία που θέλει την επιστροφή των Ζαχαρία Κουλία και Μάριου Ματσάκη στο ψηφοδέλτιο του κεντρώου κόμματος. Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει και συγκεκριμένες μεταγραφές που έχει εξασφαλίσει από άλλους πολιτικούς χώρους ο ΔΗΚΟϊκός πρόεδρος, με στελέχη να χαρακτηρίζουν το ψηφοδέλτιο όχι μόνο περιθωριακό αλλά και καθόλου ανταγωνιστικό.

Πέραν της Αντιγόνης Παπαδοπούλου, αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των ημερών συνάντηση και με τον Αμμοχωστιανό Βουλευτή Ζαχαρία Κουλία, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει εάν θα είναι ή όχι υποψήφιος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X