ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οικολόγοι: Άλλαξαν όνομα και κατεβάζουν ψηφοδέλτιο... ΕΕΕ

«Καταδικασμένο να πετύχει« χαρακτήρισε το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ο Περδίκης

ΚΥΠΕ

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών 20 χρόνια μετά την ίδρυση του, μετονομάζεται, ανανεώνεται και δια του Προέδρού του Γιώργου Περδίκη δηλώνει “καταδικασμένο να πετύχει”, μπαίνοντας στη μάχη των βουλευτικών εκλογών με υποψηφίους από την κοινωνία, άνεργους, λήπτες ΕΕΕ και δανειολήπτες που τελούν υπό την απειλή εκποίησης.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στη Λευκωσία, για τα 20χρονα του Κινήματος, ανακοινώθηκε ότι το Κίνημα μετονομάζεται σε Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και κατεβαίνει στις εκλογές με το μήνυμα “Άλλαξε στάση, Μπες στη δράση”.

Κατά την παρουσίαση της εκλογικής εικόνας και των εκλογικών μηνυμάτων που θα στέλνει κατά την προεκλογική περίοδο, ο Πρόεδρος των Οικολόγων έστειλε επίσης το μήνυμα ότι “οι Λαιστρυγόνες και οι Κύκλωπες” - τα μεγάλα κόμματα,- που έθεσαν στόχο να μείνουν οι Οικολόγοι εκτός Βουλής, θα αποτύχουν.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι το Κίνημα Οικολόγων με Συνεργασία Πολιτών δημιουργεί μια παράταξη πολιτών που όχι απλά στοχεύει να μπει στη Βουλή, αλλά να έχει τη δύναμη να παρεμβαίνει αποτελεσματικά και να ανατρέπει τους σχεδιασμούς του κομματικού κατεστημένου που οδήγησε τον τόπο στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Αναφέροντας επίσης ότι ο “γάμος” του Κινήματος Οικολόγων με τη Συνεργασία Πολιτών θα καρποφορήσει, δήλωσε ότι “δεν θα μας κάμψουν οι πολιτικές αποστασίας της αποστασίας, καθώς σήμερα είμαστε περισσότεροι από όσοι πριν τρεις μήνες”.

Συνεχίζοντας, είπε ότι “δεν είμαστε ομάδα επαγγελματιών πολιτικών για να κάνουμε μεταγραφές ονομάτων ή να εντάσσουμε στα ψηφοδέλτια μας πολιτικούς που έφαγαν τα ψωμιά τους”.

Θα ετοιμάσουν – πρόσθεσε - ψηφοδέλτια από την κοινωνία των πολιτών, που θα έχουν ανέργους, λήπτες ΕΕΕ και δανειολήπτες που βρίσκονται προ του κινδύνου εκποίησης, αναφέροντας ότι “θα έχουμε ονόματα της καθημερινής ζωής και όχι ονόματα”.

Καταλήγοντας, είπε ότι “μπαίνουμε στον αγώνα γνωρίζοντας ότι είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε και θα πετύχουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X