ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Α.Μασούρας στο ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ Λευκωσίας

Συνεργασία ΔΗΣΥ με το κίνημα «Οικολογία Μπροστά»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε τακτική συνεδρίασή του, το βράδυ της Παρασκευής Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού ενέκρινε την εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου για συνεργασία στις βουλευτικές εκλογές με το κίνημα «Οικολογία Μπροστά».

Κατόπιν τούτου ο κ. Ανδρέας Μασούρας θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού στην εκλογική περιφέρεια Λευκωσίας.


Το Πολιτικό Γραφείο εξουσιοδότησε επίσης τον Πρόεδρο του κόμματος και το Εκτελεστικό Γραφείο για να ολοκληρώσουν τις επόμενες μέρες διαβούλευση που βρίσκεται σε εξέλιξη για μια ακόμη συνεργασία που αφορά το ψηφοδέλτιο στην εκλογική περιφέρεια Αμμοχώστου.

Με απόφασή του, το Πολιτικό Γραφείο επιβεβαίωσε εξάλλου την 15η Μαρτίου, ημέρα Τρίτη, ως ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων. Οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν από μέλη του κόμματος που ενδιαφέρονται στα αντίστοιχα επαρχιακά γραφεία, την ημέρα εκείνη από τις 8.00 π.μ. μέχρι τη 1.00 μ.μ.

Εξάλλου, με απόφασή του, το Πολιτικό Γραφείο εξουσιοδότησε το Εκτελεστικό Γραφείο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας για να επικαιροποιήσουν τον Κανονισμό πολιτικής ηθικής, δεοντολογίας και συμπεριφοράς των υποψηφίων βουλευτών.

Σύμφωνα με τις πρόνοιες του Καταστατικού του κόμματος και του Κανονισμού Περί Επιλογής Υποψηφίων Βουλευτών, ο Πρόεδρος του κόμματος κατά τη ψεσινή συνεδρίαση ενημέρωσε το Πολιτικό Γραφείο και κοινοποίησε την απόφασή του να προτείνει οκτώ κατ’επιλογήν υποψηφίους ως εξής:
τρεις (3) κατ’επιλογήν υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο Λευκωσίας,
δυο (2) κατ’επιλογήν υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο Λεμεσού,
δυο (2) κατ’επιλογήν υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο Αμμοχώστου,
μια (1) κατ’επιλογήν υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο Πάφου.

Κατόπιν τούτου, οι διαθέσιμες θέσεις για τις οποίες μπορεί να υποβληθούν υποψηφιότητες από τα μέλη του κόμματος για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια, είναι:
Εκλογική περιφέρεια Λευκωσίας: δεκαέξι (16) θέσεις
Εκλογική περιφέρεια Λεμεσού: δέκα (10) θέσεις
Εκλογική περιφέρεια Αμμοχώστου: οκτώ (8) ή εννέα (9) θέσεις
Εκλογική περιφέρεια Λάρνακας: έξι (6) θέσεις
Εκλογική περιφέρεια Πάφου: τέσσερις (4) θέσεις
Εκλογική περιφέρεια Κερύνειας: τρεις (3) θέσεις.

 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση