ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο ψηφοδέλτιο Λευκωσίας ο Μαππουρίδης, εκτός ο Πάλλης

Αποσύρεται και ο υποψήφιος στην Επαρχία Πάφου, Μάριος Ιωάννου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Μεγάλες ανατροπές πραγματοποιούνται στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ καθώς οι οικειοθελείς αποχωρήσεις ανατρέπουν το υφιστάμενο σκηνικό. Στην Επαρχία Λευκωσίας μένει εκτός ο Χρίστος Πάλλης και μπαίνει στη θέση του ο βουλευτής Ρίκκος Μαππουρίδης. Στη Λάρνακα μπαίνει ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη και αποχωρεί η Αννίτα Δημητρίου, ενώ στην ακανθώδη επαρχία Λεμεσού αποχωρεί η Τούλα Ονουφρίου. 

Με την οικειοθελή αποχώρηση της Τούλας Ονουφρίου φαίνεται να λύεται το ζήτημα του συναγερμικού ψηφοδελτίου στη Λεμεσό και να μην οδηγούνται τελικώς σε μυστική ψηφοφορία. Όπως ανέφερε στην επιστολή αποχώρησής της, ο Πρόεδρος της Εταιρίας Υδρογονανθράκων Κύπρου επέλεξε να μείνει εκτός της προεκλογικής κούρσας καθώς όπως ανέφερε θέλει να προστατεύσει την ΕΥΚ.

Με αυτό τον τρόπο, οι υποψήφιοι του ΔΗΣΥ Λεμεσού είναι οι εξης:
Μιχάλης Βασιλείου, Ευθύμιος Δίπλαρος, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Ονησίφορος Ιορδάνου, Βαλεντίνος Ιωάννου Ανδρέας Κυπριανού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Αντώνης Στυλιανού Νίκος Σύκας Ελίτα Μιχαηλίδου και Καρολίνα Πελενδρίτου.

Οι κάλπες φαίνεται να αποφεύγονται και στην περίπτωση της Επαρχίας Πάφου καθώς όπως είχε επισημάνει η "Κ" ένας εκ των υποψηφίων, ο Μάριος Ιωάννου επέλεξε να αποσυρθεί. 

Οι υποψήφιοι του ΔΗΣΥ Πάφου είναι οι εξής:
Κώστας Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης Παναγιώτης Παπακυριάκου και Άρτεμις Σαββίδου. 

Ανατροπές υπήρξαν και στην επαρχία Λάρνακας καθώς η Αννίτα Δημητρίου αποσύρθηκε από την προεκλογική μάχη, δίδοντας έτσι τη θέση στον Επίτροπο Εθελοντισμού Γιάννη Γιαννάκη. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση