ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οριστικοποιήθηκε στο Πολιτικό Γραφείο το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ

Οι αποχωρήσεις την υστάτη ανέτρεψαν το υφιστάμενο σκηνικό

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Ανατροπές και εκπλήξεις είχε το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ με οικειοθελείς αποχωρήσεις υποψηφίων που άλλαξαν το σκηνικό του ψηφοδελτίου. Οι αποχωρήσεις της Τούλας Ονουφρίου σε Λεμεσό και Μάριου Ιωάννου σε Πάφο, απέτρεψαν την υστάτη τη διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας, και αποφόρτισαν το Πολιτικό Γραφείο από του να λάβει την ευθύνη αποκλεισμού υποψηφίου από το ψηφοδέλτιο.

Εκπλήξεις υπήρξαν σε Λάρνακα και Λευκωσία, με τον Ρίκκο Μαππουρίδη να μπαίνει τελικώς στο ψηφοδέλτιο της Λευκωσίας καθώς αποχώρησε ο Χρίστος Πάλλης και ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη στη Λάρνακα μετά και από την αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου. Πλέον το κόμμα, οδηγείται επισήμως στην προεκλογική μάχη, με την ηγεσία να παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο και τους υποψηφίους του την προσεχή Κυριακή. 

Το ψηφοδέλτιο του κόμματος κλειδώνει ως εξής:

Επαρχία Λευκωσίας:
Αβέρωφ Νεοφύτου, Κυριάκος Αναστασιάδης, Δημήτρης Δημητρίου, Παύλος Δράκος, Σόλων Κασίνης, Στέλλα Κυριακίδου, Μαρία Κυριακού, Ξένια Κωνσταντίνου, Ελίζα Μαρκίδου, Ρίκκος Μαππουρίδης, Ανδρέας Μασούρας, Νίκος Νουρής, Σάβια Ορφανίδου, Νατάσα Πηλείδου, Ανδρέας Πιτσιλλίδης, Πρόδρομος Προδρόμου, Χρίστος Ρότσας, Μίχάλης Σοφοκλέους, Νίκος Τορναρίτης και Χρύσανθος Φάκας.

Επαρχία Λεμεσού:
Μιχάλης Βασιλείου, Ευθύμιος Δίπλαρος, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Ονήσιφορος Ιορδάνου, Βαλεντίνος Ιωάννου, Αντρέας Κυπριανού, Άριστος Μιχαηλίδης, Ελίτα Μιχαηλίδου, Καρολίνα Πελενδρίτου, Ελένη Σταύρου, Αντώνης Στυλιανού και Νίκος Σύκας. 

Επαρχία Λάρνακας:
Γιώργος Βασιλείου, Γιάννης Γιαννάκη, Ζαχαρίας Ζαχαρίου, Αριστοτέλης Μισός, Χρίστος Παρασκευά, Γιώργος Τάσου.

Επαρχία Πάφου:
Κώστας Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, Παναγιώτης Παπακυριακού και Αριστη Σαββίδου.

Τα ψηφοδέλτια των υπόλοιπων επαρχιών είχαν διαμορφωθεί από την αρχή ως εξής:

Επαρχία Αμμοχώστου:
Χρίστος Αγγελίδης, Χρίστος Γαλανός, Γιώργος Γεωργίου, Αντρέας Δράκος, Γιώργος Κάρουλλας, Ονούφριος Κουλλάς, Κώστας Κουμής, Μ. Παπαδοπούλου, Σωτήρης Σαμψών, Ευγένιος Χαμπουλλάς και Κυριάκος Χατζηγιάννης.

Επαρχία Κερύνειας:

Μαριέλλα Αριστείδου, Κλεάνθης Γεωργιάδης και Μάριος Μαυρίδης.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X