ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επιστρέφει τη χορηγία του ΕΥΡΩΚΟ ο Συλλούρης

Θα τα διεκδικήσει μετά τις εκλογές ως Κίνημα Αλληλεγγύης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τη χορηγία των 100.000 ευρώ περίπου επέστρεψε ο Δημήτρης Συλλούρης. Σε ανακοίνωση που απέστειλε στη γενική διευθύντρια της Βουλής Βασιλική Αναστασιάδου επεσήμανε πάντως ότι θα διεκδικήσει τα χρήματα αμέσως μετά από τις εκλογές.

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Συλλούρης εξήγησε ότι «λόγω των κακόβουλων διαδόσεων και δημοσιεύσεων αναφορικά με την χορηγία προς το ΕΥΡΩΚΟ και παρ`όλη τη βεβαιότητά μας για τα δικαιώματά μας, τα οποία θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους, και παρόλο ότι δημόσια έχουμε πει ότι ενημερώσαμε τους θεσμούς και τις αρχές για κάθε βήμα, η καθαρότητα και οι αρχές μας δεν μας επιτρέπουν να ανεχθούμε άλλο την ψιθυρολογία».

«Αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι τις διαδόσεις. Επαναλαμβάνω θα τα διεκδικήσω και με το παραπάνω την ώρα που θα έρθει η ώρα» κατέληξε.

Σε μία προσπάθεια να εξηγήσει την πράξη του ανέφερε ότι η επιστροφή της επιταγής έγινε για τη διεξαγωγή του απαραίτητου ελέγχου και σημείωσε πως τα χρήματα θα τα διεκδικήσει το νεοσυσταθέν κίνημα μέσω των σωστών νομικών διαδικασιών.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο βουλευτής του Κινήματος Αλληλεγγύης, ενημέρωσε με επιστολή του τον γενικό ελεγκτή για τη συγχώνευση του ΕΥΡΩΚΟ με το Κίνημα Αλληλεγγύης, εκφράζοντας την ετοιμότητά του σε οποιοδήποτε έλεγχο όπως επίσης και τη γενική λογίστρια του Κράτους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση