ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΥΠΕΣ: Το πάθημα δεν έγινε μάθημα και η Βουλή παράβλεπε τα σκάνδαλα

Πιστέυει πως το πάθημα θα γινόταν μάθημα και η Βουλή δεν θα παράβλεπε τα σοβαρά σκάνδαλα

ΚΥΠΕ

Το Υπουργείο Εσωτερικών σε ανακοίνωση που εξέδωσε δηλώνει ότι πίστευε πως το πάθημα θα γινόταν μάθημα και ότι η Βουλή δεν θα έκανε τα στραβά μάτια μπροστά στα σοβαρά σκάνδαλα που ταλανίζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στον τόπο και ότι ο στόχος και προσπάθεια του ΥΠΕΣ ήταν να ψηφιστούν τα Νομοσχέδια της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πριν από τη λήξη της θητείας της (προηγούμενης) Βουλής.

Τοποθετούμενο επί σχετικής ανακοίνωσης του ΑΚΕΛ, το ΥΠΕΣ υπενθυμίζει ότι τα σχετικά Νομοσχέδια έχουν κατατεθεί στη Βουλή από τον περασμένο Ιούλιο, μετά από 2,5 - 3 σχεδόν χρόνια συνεχών διαβουλεύσεων με όλους τους αρμόδιους φορείς (Ένωση Δήμων, Ένωση Κοινοτήτων, Κόμματα).

“Θέλουμε να είμαστε απολύτως σαφείς και ξεκάθαροι: Και όραμα έχουμε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και διαπραγματευτική τακτική διαθέτουμε”, συνεχίζει το ΥΠΕΣ αναφέροντας περαιτέρω ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να αποσύρει τα Νομοσχέδια που έχουν κατατεθεί στη Βουλή.

Το ΥΠΕΣ προσθέτει ότι είναι στη διάθεση της νέας Βουλής, η οποία θα προκύψει μέσα από τις εκλογές της 22ας Μαΐου 2016, για να τη βοηθήσει να πάρει τις ορθές αποφάσεις, πάντα προς όφελος του φορολογούμενου πολίτη.

Καταλήγοντας αναφέρει ότι αναμένει πως και “το ΑΚΕΛ θα συμβάλει θετικά προς την κατεύθυνση της επίτευξης του στόχου της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ότι τα όποια μικροπολιτικά ή/και μικροκομματικά συμφέροντα θα ξεπεραστούν».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X