ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Περδίκης: Ευκαιρία για κάθαρση, τιμωρία και δικαιοσύνη

Στις 22 Μαΐου δεν θα αλλάξει η κυβέρνηση αλλά σίγουρα Θα αλλάξουν οι συσχετισμοί δυνάμεων

ΚΥΠΕ

Στις 22 Μαΐου δεν θα αλλάξει η κυβέρνηση της χώρας, αλλά σίγουρα μπορούν να αλλάξουν οι συσχετισμοί δυνάμεων μέσα στη Βουλή, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, προσθέτοντας πως "η πολυπρόσωπη παρουσία των βουλευτών του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών μέσα στη νέα Βουλή είναι μια ευκαιρία για περισσότερη πίεση για κάθαρση, τιμωρία και δικαιοσύνη.

Είναι μια ευκαιρία για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, να δημιουργηθούν μηχανισμοί ελέγχου και πρόληψης, για να έχουμε ένα μέλλον απαλλαγμένο από τη διαφθορά και τη διαπλοκή, ανέφερε ο κ. Περδίκης, μιλώντας σε εκδήλωση κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, για την επαρχία Λεμεσού.

"Εμείς οι πολίτες, εμείς το Κίνημα Οικολόγων -Συνεργασία Πολιτών, δεν είμαστε μέρος του προβλήματος της διαφθοράς και της διαπλοκής. Είμαστε όμως μέρος της κάθαρσης και της τιμωρίας. Ξέρουμε ότι σε αυτή την επιχείρηση της κάθαρσης και τιμωρίας έχουμε τη συμπάθεια και συμπαράσταση χιλιάδων πολιτών. Αλλά σε αυτή την μάχη ενάντια στη διαφθορά δεν αρκεί η συμπάθεια. Πρέπει η συμπάθεια και η εκτίμηση να μετατραπεί σε ψήφο", ανέφερε ο κ. Περδίκης.

Πρόσθεσε πως "στις 22 Μαΐου πρέπει το like να γίνει ψήφος και δύναμη ανατροπής, δύναμη τιμωρίας, δύναμη κάθαρσης".

Οι 12 υποψήφιοι του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για την επαρχία Λεμεσού είναι: Αλεξάνδρου Γεωργία, Ιωάννου Γιάννος Στέλιου, Καλότυχου Ειρήνη (Ρένα), Κουδουνάρη Ρωξάνη, Κουρρής Κυριάκος, Νικολάου Αντρέας, Ορφανός Ντίνος, Παπής Άλκης, Παφίτης Αντρέας (Ρίκκος), Φαχούρη Ηλιάνα, Χριστοδούλου Χριστόδουλος και Χριστοφίνης Μάριος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση