ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σιζόπουλος: Επικίνδυνη υποβάθμιση του Εθνικού Συμβουλίου

Αναμφισβήτητο πως οι δείκτες της οικονομίας μας παρουσιάζουν θετικά πρόσημα τονίζει

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για υποβάθμιση σε επικίνδυνο σημείο του Εθνικού Συμβουλίου κάνει λόγο ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, τονίζοντας την ετοιμότητα του κινήματος για συμβάλει στην αναβάθμιση του. Σημείωσε δε πως η ΕΔΕΚ θα συνεχίσει να ενημερώνει τον κυπριακό λαό όποτε αυτή κρίνει σκόπιμο.

Ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε πως «η ΕΔΕΚ δεν έδωσε ποτέ στη δημοσιότητα έγγραφα του Εθνικού Συμβουλίου. Τα έγγραφα του Εθνικού Συμβουλίου τα έδωσαν στη δημοσιότητα κάποιοι άλλοι κατά τρόπο αδιαφανή», ενώ είπες πως το κίνημα χρησιμοποίησε τα πρακτικά για «να ενημερώσει το λαό για όσα αποτελούσαν ως συγκλίσεις και συμφωνίες»

«Μεγάλα λόγια στην οικονομία»

Αναφερόμενος στην οικονομία, ο Μαρίνος Σιζόπουλος είπε πως δεν είναι με τα μεγάλα λόγια και τις "βαρύγδουπες διακηρύξεις" που θα βελτιωθούν τα προβλήματα που βιώνουν οι πολίτες, αλλά με το σωστό σχεδιασμό και τη σκληρή και συνεπή εργασία για βελτίωση των δεικτών της πραγματικής οικονομίας αλλά και του βιοτικού επιπέδου.

Αν και είναι αναμφισβήτητο πως οι δείκτες της οικονομίας μας παρουσιάζουν θετικά πρόσημα, συνέχισε, το πιο σημαντικό είναι να υπάρξουν θετικά πρόσημα στην κοινωνία και στην πραγματική οικονομία, αφού όπως είπε, η ανεργία παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα, με χιλιάδες νέους, απόφοιτους πανεπιστημίων που βρίσκονται στο εξωτερικό, να μην συνυπολογίζονται στους δείκτες ανεργίας, ενώ οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούσαν πάντοτε τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, κλείνουν η μια μετά την άλλη και χιλιάδες συμπολίτες μας δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα για την επιβίωση τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X