ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με άρωμα προεδρικών η προεκλογική συγκέντρωση της Αλληλεγγύης

Έμφαση στην πάταξη της διαφθοράς και στη σωστή λύση του κυπριακού

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Με έντονη την αρχηγική μορφή της Ελένης Θεοχάρους και με το σύνθημα «Με Αλληλεγγύη Μπορούμε» πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντροτο πρωί του Σαββάτου η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του νεοσύστατου κινήματος.

Τα καθαρά χέρια της Ελένης

Τονίζοντας τα «καθαρά χέρια της Ελένης Θεοχάρους» ο Δημήτρης Συλλούρης, κάλεσε κατά την ομιλία τους του πολίτες να δώσουν στήριξη στην Αλληλεγγύη για να μπορέσει το Κίννημα να κινηθεί κατά της διαπλοκής. Μάλιστα, ο κ. Συλλούρης επεσήμανε πως το πρώτο μέλημα του Κινήματος με την είσοδό του στη βουλή, είναι να θέσει θέμα για τις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων σημειώνοντας πως πρέπει να αποκαλυφθούν οι ρόλοι όλων και να λογοδοτήσουν τα κόμματα για τα ανταλλάγματα που πήραν κατά τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές.

«Αποφασισμένοι να αντισταθούμε»

Σειρά πήρε η Ελένη Θεοχάρους, η οποία μέσα στο ιδιαίτερα θερμό κλίμα των παρευρισκόμενων μίλησε τόσο για τη διαφθορά όσο και για τις προσπάθειες που θα καταβάλει το Κίνημα για την επίτευξη μιας σωστής λύσης του κυπριακού. Δεν παρέλειψε να εξαπολύσει αιχμές προς τα υπόλοιπα κόμματα, επισημαίνοντας ότι η αγάπη για τον τόπο αντικαταστήθηκε από τον κομματικό πατριωτισμό. «Με αλληλεγγύη να φέρουμε τον ήλιο της δικαιοσύνης στο νησί μας» ανέφερε η κα Θεοχάρους προσθέτοντας πως «φτάνει πια σε αυτούς που υπόσχονται στους ξένους υποχωρήσεις. Να μην υποχωρήσουμε σε καμία απειλή, είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου, παρευρέθησαν και ευρωβουλευτές από το ECRGroupστο οποίο και υπάγεται πλέον η κα Θεοχάρους ως ευρωβουλευτής, οι οποίοι εξήραν το έργο και τη δράση της στο ευρωκοινοβούλιο. Μήνυμα απεύθυνε και ο Πρόεδρος του Κόμματος των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών ο SyedKamallο οποίος εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι η Ελένη Θεοχάρους είναι πλέον μέρος του ECR, και επεσήμανε την στήριξή του όχι μόνο για τις επικείμενες εκλογές αλλά και για τις προεδρικές εκλογές όπου η κα. Θεοχάρους θα είναι υποψήφια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X