ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έκαναν διάλλειμα οι πολιτικοί αρχηγοί πριν τη μεγάλη Κυριακή

Η τελευταία βόλτα των πολιτικών αρχηγών πριν τις εκλογές

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μια μέρα πριν από τις βουλευτικές εκλογές, και οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων έκαναν την καθιερωμένη βόλτα που προηγείται πριν από τις εκλογές.

Οι περισσότεροι αρχηγοί επέλεξαν την παλιά Λευκωσία, εκτός από τον Μαρίνο Σιζόπουλο ο οποίος παρέμεινε στη Λεμεσό.

Οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πολίτες αλλά και να καταλήξουν σε ένα εστιατόριο ή καφέ για φαγητό ή ποτό με συνεργάτες τους.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, περιόδευσε στους πεζόδρομους της Λήδρας και Ονασαγόρου και κατέληξε σε γνωστό καφέ στην πλατεία Φανερωμένης. Προηγουμένως έκανε σταθμό στην είσοδο της Λήδρας, όπου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις, όπως μίνι θεατρική παράσταση από την κόρη του Δημήτρη Χριστόφια, Χριστίνα Χριστόφια.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και οι συνεργάτες του, επέλεξαν να επισκεφθούν μια καφετέρια στην Πινδάρου, κοντά στα γραφεία του ΔΗΣΥ, για το μεσημεριανό διάλειμμά τους. Μπορεί η ατμόσφαιρα να ήταν χαλαρή, όμως το μυαλό τους ήταν στις αυριανές εκλογές.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, γευμάτισε με συνεργάτες και εθελοντές της προεκλογικής εκστρατείας του Δημοκρατικού Κόμματος, σε εστιατόριο στη Λευκωσία κοντά στο παλιό ΓΣΠ.

«Η προεκλογική εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές έχει τελειώσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εμείς μιλήσαμε τεκμηριωμένα και με  επιχειρήματα. Καταθέσαμε σχέδιο, καταθέσαμε προτάσεις και ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που άκουσαν τις δικές μας εισηγήσεις, αλλά και που μας είπαν τις δικές τους απόψεις.  Ότι είχαμε να πούμε το είπαμε. Αύριο θα μιλήσει ο λαός», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.   

Ο Πρόεδρος ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος επέλεξε έξοδο στην Λεμεσό. Η  Λεμεσός εξάλλου, είναι η πόλη του και η περιφέρεια στην οποία είναι υποψήφιος. Ο κ. Σιζόπουλος και οι συνεργάτες του κατέληξαν για γεύμα σε καφεστιατόριο κοντά στο Διοικητήριο.  

Ο πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης και υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, γευμάτισαν σε κεντρικό εστιατόριο στην οδό Λήδρας. Ο κ. Περδίκης  ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι αύριο οι πολίτες θα κάνουν τη σωστή επιλογή και στις 23 Μαΐου θα έχουμε μια πολυφωνική βουλή.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, με ομάδα φίλων και συνεργατών βρέθηκε και αυτός στη Λήδρας. Μετά την καθιερωμένη βόλτα, κατέληξαν για φαγητό σε δημοφιλές εστιατόριο της περιοχής.

Και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη,  Ελένη Θεοχάρους βρέθηκε το μεσημέρι στη Λήδρας , όπου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Στη συνέχεια, πήγε σε καφεστιατόριο με την υπόλοιπη συνοδεία. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση