ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εξαντλεί κάθε χρονικό περιθώριο για την προεδρία ο ΔΗΣΥ

Το Πολιτικό Γραφείο μάλλον θα εξουσιοδοτήσει την ηγεσία να αποφασίσει για τον επόμενο ΠτΒ

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Με την πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων να έχουν σχεδόν καταλήξει στις συμμαχίες και τις υποψηφιότητες για την προεδρία της βουλής, ανοικτό εξακολουθεί να παραμένει το πώς θα κινηθεί ο ΔΗΣΥ, με την ηγεσία να κρατά κλειστά τα χαρτιά της και να προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο.

Το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ θα συνεδριάσει το απόγευμα, ωστόσο είναι μάλλον απίθανο το κατά πόσο θα καταλήξει σε κάποια υποψηφιότητα. Κομματικοί κύκλοι εκτιμούν ότι τελικώς το Πολιτικό Γραφείο θα εξουσιοδοτήσει είτε το Εκτελεστικό Γραφείο είτε το Εκτελεστικό Γραφείο μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα, να κάνουν τις ανάλογες κινήσεις και διαβουλεύσεις τα επόμενα εικοσιτετράωρα για να καταλήξουν στην ωφελιμότερη για το κόμμα υποψηφιότητα Προέδρου της Βουλής.

Στο Πολιτικό Γραφείο αναμένεται να γίνει μία ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα εκλογικά αποτελέσματα αλλά και τις υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί μέχρι τώρα, χωρίς ωστόσο να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση. Το δίλημμα πάντως που φαίνεται να υπάρχει στους συναγερμικούς κόλπους είναι κατά πόσο ο ΔΗΣΥ θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Συλλούρη ή αν θα προχωρήσει με την υποψηφιότητα του δικού του πολιτικού αρχηγού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση