ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τορναρίτης: Θα δουλέψουμε σκληρά και με συναίνεση για τους πολίτες

Κάλεσμα όλων των πολιτικών δυνάμεων να εργαστούν για τους κύπριους πολίτες

ΚΥΠΕ

Μήνυμα προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις έστειλε σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης, καλώντας τις να εργαστούν σκληρά με συναίνεση και συναντίληψη για το καλό των πολιτών και της Κύπρου.

Μιλούσε στο περιθώριο επίσκεψής του στο περίπτερο του Ινστιτούτου Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης του ΔΗΣΥ  το οποίο παρείχε ενημερωτικό υλικό για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, στην οδό Λήδρας.

«Οι εκλογές τέλειωσαν. Η εκλογή του Προέδρου της Βουλής περατώθηκε», είπε ο κ. Τορναρίτης, προσθέτοντας ότι «από σήμερα πρέπει να εφαρμόζουμε στην πράξη τα μηνύματα που μας έστειλαν οι ίδιοι οι πολίτες». Και τα μηνύματα, σημείωσε, «ήταν ηχηρά για όλους».

Σύμφωνα με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ «έχουμε σοβαρότατα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε, πρώτα και πάνω απ` όλα το Κυπριακό».

«Αναμένουμε από την Τουρκία να επιδείξει τη διάθεση επίλυσης του κυπριακού προβλήματος στην πράξη», είπε, προσθέτοντας ότι «τα λόγια κάποια στιγμή τελειώνουν».

Από εκεί και πέρα, συνέχισε ο κ. Τορναρίτης, «έχουμε τα θέματα που αφορούν το νοικοκύρεμα του κράτους, τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού».

Οι δείκτες της οικονομίας πάνε καλά, ανέφερε, προσθέτοντας ότι «τώρα πρέπει να στραφούμε στον άνθρωπο, στον πολίτη, στον άνεργο, στο συνταξιούχο. Σε όλους αυτούς που είναι τα πραγματικά θύματα της οικονομικής κρίσης».

«Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και μέσα σε αυτό το πνεύμα καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να τοποθετήσουν στο περιθώριο όλα όσα ακούστηκαν στην προεκλογική περίοδο και μέσα σ` ένα πνεύμα συναίνεσης και συναντίληψης να δουλέψουμε σκληρά για τους ανθρώπους μας, για τους πολίτες μας, για την Κύπρο μας», είπε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X