ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπ. Δικαιοσύνης: Το ΑΚΕΛ πολιτικοποιεί το φονικό στην Αγία Νάπα

Για υπεκφυγές και αργοπορία στην υπόθεση έκανε λόγο το ΑΚΕΛ

ΚΥΠΕ

Το ΑΚΕΛ, στις τέσσερις μέρες από το αποτρόπαιο πολλαπλό φονικό στην Αγία Νάπα, έχει αποδυθεί σε μια απροκάλυπτη, αλλά και ανεξήγητη προσπάθεια πολιτικοποίησης του εγκλήματος και παρέμβασης στην αστυνομική διερεύνηση του.

Τα ερωτήματα τα οποία θέτει αφορούν αυτό καθ’ αυτό το ανακριτικό έργο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό το ΑΚΕΛ και οι Βουλευτές του, να μην επηρεάσουν, άθελα τους, το ανακριτικό έργο ή να στείλουν λανθασμένα μηνύματα σε τυχόν μάρτυρες.

Τα ερωτήματα που θέτει το ΑΚΕΛ δεν είναι πολιτικά. Για τα επιχειρησιακά ζητήματα που εγείρονται, απαντήσεις θα δοθούν από την Αστυνομία μόλις ολοκληρωθεί η διερεύνηση. Ειδικά όμως για το ερώτημα για τα μέτρα προστασίας, για τα οποία το ΑΚΕΛ δείχνει να αγωνιά ιδιαίτερα, το 2012, επί δικής του διακυβέρνησης, διαπράχθηκε ένα ακόμη πιο αποτρόπαιο έγκλημα. Γιατί τότε δεν αγωνιούσε για τα μέτρα προστασίας;

Εάν το ΑΚΕΛ και οι Βουλευτές του έχουν οποιαδήποτε στοιχεία σχετικά με το συγκεκριμένο έγκλημα, τους καλώ να τα καταθέσουν στις ανακριτικές αρχές. Προσωπικά δεν σκοπεύω να επανέλθω επί της διερεύνησης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Εάν το ΑΚΕΛ έχει λόγους για να συνεχίσει να το πράττει, είναι θέμα δικό του.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση