ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παραιτείται ο Γιώργος Αγαπίου από Υπεύθυνος Τύπου της ΕΔΕΚ

Η παραίτηση Αγαπίου δεν συνδέεται με τις απολύσεις υπαλλήλων ξεκαθαρίζουν στην ΕΔΕΚ

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Την παραίτησή του μετά από δυόμισι χρόνια παρουσίας στο πηδάλιο του Γραφείου Τύπου της ΕΔΕΚ ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Γιώργος Αγαπίου.

Όπως ανέφερε «30 μήνες μετά αποχωρώ οικειοθελώς από τη θέση του Υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΕΔΕΚ. Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψω αυτά που θέλω να πω. Όσο πιο περιεκτικά μπορώ: ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινωνία-ΕΔΕΚ για την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη με την οποία με περιέβαλε. Ευχαριστώ για το ταξίδι, τις μικρο-στιγμές, τα όσα μοιραστήκαμε. Σας αγαπώ πολύ και σας εύχομαι το καλύτερο. Καλό δρόμο».

Ήδη στην ΕΔΕΚ αναφέρουν ότι η παραίτηση του Γιώργου Αγαπίου αποτελεί μεγάλο πλήγμα για το κόμμα και ξεκαθαρίζουν ότι σε καμία περίπτωση αυτή, δεν συνδέεται με τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα των Σοσιαλιστών.

Βυθίζεται στα χρέη η ΕΔΕΚ

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η ΕΔΕΚ έχει μπει σε νέο κύκλο εσωστρέφειας, μετά την απόφαση παύσης τριών υπαλλήλων του κόμματος. Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς το κόμμα χρωστά περίξ του ενός εκατομμυρίου ευρώ και έχασε ήδη από την χορηγία 106 χιλιάδες ευρώ. Όπως αναφέρουν από τα ανώτατα δώματα της ΕΔΕΚ έγινε προσπάθεια να πάρει δάνειο το κόμμα χωρίς κάτι τέτοιο να καταστεί εφικτό. Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν πως η απόλυση των τριών υπαλλήλων έγινε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X