ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Αμμόχωστος στην ατζέντα του Συλλούρη

Η ανοικοδόμηση της πόλης είναι εφικτή τονίζει ο Πρόεδρος της Βουλής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την προώθηση των θεμάτων της Αμμοχώστου προωθεί στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διπλωματίας ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης μετά από συνάντηση που είχε με μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η πόλη μας».

Ο κ. Συλλούρης, ανέφερε σε δηλώσεις του με το πέρας της συνάντησης ότι συζητήθηκε το θέμα του σχεδιασμού για την ανοικοδόμηση της Αμμοχώστου με όσο πιο συγκεκριμένο και πρακτικό τρόπο γίνεται, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «υπάρχουν τρόποι».

Διαβεβαίωσε παράλληλα τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας ότι με τη συνεργασία τους θα προωθήσει τα αιτήματα της Πρωτοβουλίας στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με Πρέσβεις στην Κύπρο και ξένες αποστολές.

Από την πλευρά του το μέλος της Ομάδας Πρωτοβουλίας Χριστάκης Νικήτα εξήγησε ότι η συνάντηση διεξήχθη στο πλαίσιο προώθησης και προβολής της αυριανής αντικατοχικής εκδήλωσης του Δήμου Αμμοχώστου. Εξέφρασε παράλληλα, την ετοιμότητα της πρωτοβουλίας να συνεργαστεί με τη Βουλή των Αντιπροσώπων για προώθηση του θέματος της Αμμοχώστου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση