ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ολοκληρώθηκε το δείπνο Τσίπρα - Αναστασιάδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφθασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 9μμ

ΚΥΠΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρακάθισε απόψε σε δείπνο με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφθασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 9μμ και αμέσως μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου συνοδευόμενος από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και στη συνέχεια εισήλθαν στο Μέγαρο Μαξίμου όπου παρακάθισαν σε ανεπίσημο δείπνο στο οποίο από κυπριακής πλευράς παρακάθισαν επίσης ο κ. Χριστοδουλίδης και ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος.

Αύριο το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ στη συνέχεια θα δεχθεί τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Ζάππειο Μέγαρο, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο κατά τις εργασίες της οποίας θα προβεί σε παρέμβαση.

Η Σύνοδος συνεκλήθη από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας ενόψει της έκτακτης Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στη Μπρατισλάβα, με θέμα το Μέλλον της ΕΕ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση