ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κυπριακό και Ενέργεια στις επαφές της κυπριακής αντιπροσωπείας στη ΝΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης κ. Μαχμούντ Αμπάς, στην έδρα του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Εθνη κ. Νίκος Αιμιλίου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ενωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Σεργκέι Λαβρόφ.

Τη συνάντηση απασχόλησαν η παρούσα κατάσταση στο Κυπριακό και θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων και της συνεργασίας Κύπρου – Ρωσίας.
Στο περιθώριο της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στα ΗΕ, ο Υπουργός Εξωτερικών πραγματοποιεί επαφές με αξιωματούχους ξένων κρατών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασουλίδης είχε χθες συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Μπαγκλαντές κ. Αμπούλ Χασάν Μαχμούντ με τον οποίο συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών καθώς και θέματα που άπτονται της Κοινοπολιτείας.

Ο κ. Κασουλίδης είχε επίσης χθες συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδιο για Ενεργειακά Θέματα κ. Έιμος Χόχσταϊν με τον οποίον συζήτησαν θέματα που άπτονται των ενεργειακών δυνατοτήτων της Κύπρου και της περιοχής.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση