ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εκτός Κινήματος Οικολόγων η Συνεργασία

Η μη συμμετοχή τους στις διαδικασίες του Κινήματος, ο λόγος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την αποχώρηση τους από το Κίνημα Οικολόγων ανακοίνωσαν το Κίνημα Ανεξάρτητων Ελεύθερων Πολιτών, το Κίνημα Μητέρα Κύπρος και ο Ανεξάρτητος υποψήφιος για τις Βουλευτικές εκλογές του 2016 Μάριος Χριστοφίνης, κρίνοντας ότι είναι έντιμο εκ μέρους τους, η γνωστοποίηση προς τους πολίτες ότι η συνεργασία τους με το Κίνημα Οικολόγων έχει λήξει προ πολλού.

Η ενημέρωση αυτή κρίνεται αναγκαία, αναφέρεται στην ανακοίνωση, καθότι το Κίνημα Οικολόγων δεν έχει προβεί σε σχετική ανακοίνωση, παρόλο που έχει ενημερωθεί εκτενώς εδώ και καιρό για τους λόγους των αποχωρήσεων της πλειοψηφίας των Κινημάτων της συνεργασίας.

Ως εκ τούτου και εκ των πραγμάτων η μη συμμετοχή πλέον αντιπροσώπων των αποχωρησάντων στις περαιτέρω διαδικασίες του Κινήματος των Οικολόγων καθιστά την χρήση του ονόματος «Συνεργασία Πολιτών» αυτόματα ανενεργή και λήξασα.

Την ανακοίνωση υπογράφουν η Μακαρία Άντρη Στυλιανού από το Κίνημα ανεξάρτητων ελέυθερων πολιτών, ο Χρύσανθος Μαρδαπίττας του Κινήματος Μητέρα Κύπρος και ο ανεξάρτητος υποψήφιος Μάριος Χριστοφίνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση