ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αντιδρούν και στο ΔΗΚΟ για τους υποψηφίους του ΔΗΣΥ

Πολιτικό αυτογκόλ η στήριξη Αλέξη Μιχαηλίδη στη Λάρνακα λέει ο Νίκος Κλεάνθους

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Με εκνευρισμό αντιμετωπίζουν και στο ΔΗΚΟ την απόφαση του Δημοκρατικού Συναγερμού να στηρίξει υποψηφίους που προέρχονται από το κόμμα του Κέντρου. Και αυτό γιατί το ΔΗΚΟ βρίσκεται ακόμη σε διαβούλευση με τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου και του ΑΚΕΛ για ευρύτερες συνεργασίες στις δημοτικές εκλογές.

Στο ΔΗΚΟ, θεωρούν πως η απόφαση του ΔΗΣΥ να στηρίξει υποψήφιους που προέρχονται από τον χώρο του ΔΗΚΟ προσπαθεί να δεσμεύσει το κόμμα σε συνεργασίες που ενδεχομένως να μην επιθυμεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στη Λάρνακα, καθώς σύμφωνα με πολιτικούς κύκλους το κόμμα του Κέντρου βρισκόταν σε διαβούλευση με το ΑΚΕΛ για τη στήριξη του ΑΚΕΛικού υποψηφίου Ανδρέα Βύρα.

Ήδη ο Νίκος Κλεάνθους, ο οποίος διεκδίκησε εκλογή του στις δημοτικές του 2011 για τον Δήμο Λάρνακας χάνοντας από τον Ανδρέα Λουρουτζιάτη, σε ανάρτησή του στο facebook, έγραψε το εξής: «Η επιλογή του Αλέξη Μιχαηλίδη (ΔΗΚΟϊκού) για τη δημαρχία της Λάρνακας από την ηγεσία του ΔΗΣΥ, πριν από την απόφαση του ΔΗΚΟ, ισοδυναμεί με ένα μεγάλο πολιτικό αυτογκόλ.

Η πολιτική αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο και απρόσμενη και εχθρική πρόκληση προς την ηγεσία του ΔΗΚΟ, στην οποίαν άλλα έλεγαν και άλλα διαβεβαίωναν. Ίσως και στους οπαδούς του ΔΗΣΥ να μην αρέσει αυτή η συμπεριφορά και η ποδηγέτηση τους. Ένα είναι βέβαιο οτι το ΔΗΚΟ θα συσπειρωθεί και θα αντιδράσει, όπως αντέδρασαν και οι οπαδοί του ΔΗΣΥ στο παιγνίδι της ηγεσίας του που πήγε να παιχτεί εις βάρος της βουλευτού ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ο κόσμος του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα αντέδρασε και την εξέλεξε πανυγηρικά».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση