ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΥΠΟΙΚ: Απαλλαχτήκαμε από την Τρόικα που έφερε το ΑΚΕΛ

Δηλώσεις του Υπουργού στο περιθώριο γεύματος του Πρέσβη της Σλοβακίας

ΚΥΠΕ

Η παρούσα Κυβέρνηση, με τις προσπάθειες πάνω από όλα των συμπολιτών μας και των επιχειρήσεων του τόπου μας, απάλλαξε την Κύπρο από την παρουσία της Τρόικας που έφερε η Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

Κληθείς να σχολιάσει σημερινές τοποθετήσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού αναφορικά με την Τρόικα, ο κ. Γεωργιάδης είπε “διερωτώμαι γιατί δεν τα σκέφτηκε αυτά ο κ. Άντρος Κυπριανού και το ΑΚΕΛ όταν έφερναν την Τρόικα, όταν οδηγούσαν τη χώρα μας σε μνημόνιο, όταν άφησαν την κυπριακή οικονομία να διολισθήσει και να χρειαστεί - με δικό τους αίτημα- η οικονομική στήριξη από τους εταίρους μας”.

Η παρούσα Κυβέρνηση, είπε, “με τις προσπάθειες όμως πάνω από όλα των συμπολιτών μας και των επιχειρήσεων του τόπου μας, απάλλαξε την Κύπρο από την παρουσία της Τρόικας που έφερε η Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ”.

“Και όχι μόνο αυτό αλλά με την προσπάθεια για την ανάκαμψη της οικονομίας μας δημιουργούμε ξανά νέες προοπτικές για διέξοδο από τα αδιέξοδα που οι ίδιοι άφησαν πίσω τους” κατέληξε.

Οι δηλώσεις του Υπουργού έγιναν στο περιθώριο γεύματος εργασίας που παρέθεσε η Πρέσβης της Σλοβακίας στην Κύπρο Oksana Tomova προς τους Πρέσβεις των κρατών μελών της ΕΕ στην Κύπρο με την ευκαιρία της ανάληψης της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από τη Σλοβακία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση