ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βγήκαν προεκλογικά μαχαίρια στην Πάφο

Ο Φαίδωνος κατηγορεί Χρυσόμηλο για τις προεκλογικές του κινήσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορεί ο προεκλογικός πυρετός για τις δημοτικές εκλογές να μην έχει ξεκινήσει ακόμα στις άλλες επαρχίες, ωστόσο στην Πάφο, Φαίδωνας Φαίδωνος και Άκης Χρυσόμηλος έχουν μπει δυναμικά στην προεκλογική κούρσα. Ο νυν δήμαρχος, έχει ήδη εξαπολύσει αιχμές προς τον εκλεκτό της τριμερούς ΑΚΕΛ ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ, για τις προεκλογικές πρακτικές του, έστω κι αν ο κ. Χρυσόμηλος δεν έχει ακόμη εξαγγείλει επισήμως την υποψηφιότητά του.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του ο Φαίδωνας Φαίδωνος καταγγέλλει τον Άκη Χρυσόμηλο για τις πρακτικές που ακολουθεί προεκλογικά. Σχολιάζοντας τη στήριξη που θα δώσουν τα τρία κόμματα στον Άκη Χρυσόμηλο, αναφέρει ότι όταν δεν αναζητούνται κοινές θέσεις ανάμεσα στα κόμματα αλλά και στον υποψήφιο, στην ουσία «δημιουργούνται βαρίδια και ασήκωτες υποψρεώσεις οι οποίες πρέπει να εξαργυρωθούν στο μέλλον εις βάρος της πόλης και της κοινωνίας» σημειώνοντας πως η διάθεσή του για προσφορά βρίσκεται στην ουσία υπό την αίρεση των κομμάτων και όχι από τη βούληση της κοινωνίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Φαίδωνος έψεξε το γεγονός ότι ο Άκης Χρυσόμηλος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του νυν δημάρχου, προσπαθεί να δημιουργήσει έναν κατάλογο από προσωπικότητες της πόλης για να το δημοσιοποιήσει κατά τη μέρα της επίσημης εξαγγελίας της υποψηφιότητάς του.
«Η ενέργεια αυτή αποτελεί εξευτελισμό του εκλογικού σώματος αλλά και σοβαρή υποτίμηση της προσωπικότητας αυτών που δέχονται την τηλεφωνική πίεση για να συμπεριληφθούν στον κατάλογο και που μάλλον θα χρειαστεί μετά την ετυμηγορία των δημοτών της Πάφου να ζητήσουν να διαγράψουν το όνομά τους από τη λίστα αυτή» αναφέρει ο κ. Φαίδωνος.
Σημείωσε δε ότι και ο ίδιος κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση είχε την ίδια προτροπή για καταρτισμό τέτοιου καταλόγου για να δημιουργήσει δυναμική στην υποψηφιότητά του όμως αρνήθηκε.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση