ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ακιντζί: Υπάρχει ακόμη δρόμος για την λύση

ο τ/κ ηγέτης ενημέρωσε σε έκτακτη συνεδρία της «βουλής»

«Υπάρχουν ακόμη βήματα που πρέπει να πραγματοποιηθούν και εμπόδια να ξεπεραστούν». Αυτό το σημαντικό μήνυμα στέλνει στην κοινότητα του, ο Μουσταφά Ακιντζί λίγο πριν την έναρξη της έκτακτης, κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασης της «βουλής» για το Κυπριακό.

Κατά την είσοδο του στο κτίριο της «βουλής», ο κ. Ακιντζί δηλώνει τα εξής: «Πιστεύω ότι διανύουμε μια πολύ σημαντική περίοδο. Διανύουμε μια ιστορική περίοδο. Για αυτό τον λόγο, όλοι μας έχουμε μεγάλες ευθύνες. Και η Βουλή μας έχει μεγάλη ευθύνη. (Λύση θα έρθει) όταν καταφέρουμε να μεταφέρουμε (το πλαίσιο λύσης με σωστό τρόπο) στον λαό μας και έχουμε την ωριμότητα για (να οδηγήσουμε τον λαό) στο δημοψήφισμα. Ακόμη δεν είμαστε σε αυτό το σημείο».

Ο κ. Ακιντζί υπενθυμίζει στην «κυβέρνηση», στην «βουλή» και στους εκπρόσωπους του λαού τις ευθύνες τους απέναντι στην προοπτική της λύσης.
Ο τουρκοκύπριος ηγέτης ενημερώνει την ολομέλεια της «βουλής», στα πλαίσια μιας έκτακτης συνεδρίασης, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Η σημαντική συνεδρίαση ξεκίνησε στις 10.30.

Λίγο πριν την έναρξη της ιστορικής συνεδρίασης, ο κ. Ακιντζί επανέλαβε το γεγονός ότι στόχος της ηγεσίας του είναι η εύρεση λύσης εντός του 2016. Ας σημειωθεί ότι στους 16 μήνες ηγεσίας του, ο κ. Ακιντζί βρίσκεται για τρίτη φορά στο βήμα της «βουλής» σχετικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση