ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο ΘΟΚ θα δώσει στοιχεία στον Γενικό Ελεγκτή

Πυροσβεστική παρέμβαση Χριστοδουλίδη έριξε τίτλους τέλους στην κόντρα

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Η κορύφωση της δημόσιας κόντρας Γενικού Ελεγκτή και Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου δεν έφθασε σε επίπεδα ρήξης με τον Γενικό Εισαγγελέα σε ρόλο διαιτητή.

Την πρωινή άρνηση του διοικητικού συμβουλίου στο αίτημα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη να του παραδοθούν οι δαπάνες για την παράσταση της Αντιγόνης στο αρχαίο θέατρο της κατεχόμενης Αμμοχώστου διαδέχθηκε το απογευματινό σπάσιμο του πάγου με την παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Η τριμερής συνάντηση σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας του επικεφαλής της με τον πρόεδρο του ΘΟΚ στην παρουσία του Νίκου Χριστοδουλίδη ήταν απολύτως παραγωγική με τον Οργανισμό να παραδίδει την ερχόμενη Δευτέρα τα στοιχεία που ζήτησε ο Γενικός Ελεγκτής.

Και δεν ήταν μόνο η θετική έκβαση της κόντρας αλλά και το καλό κλίμα μέσα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των τριών έτσι όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Νίκου Χριστοδουλίδη και σε αυτή οι δυο πλευρές επαναβεβαίωσαν την αλληλοεκτίμησή τους για το έργο των δυο Οργανισμών.

Οδυσσέας Μιχαηλίδης και Γιάννη Τουμαζης αφού δήλωσαν την πίστη και σεβασμό των Οργανισμών που προΐστανται στην νομιμότητα συμφώνησαν να τερματίσουν τις δημόσιες ακρότητες και λειτουργοί της Ελεγκτικής Υπηρεσίας θα επισκεφθούν και πάλι τον ΘΟΚ αυτή την φορά για τους παραδοθούν τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί.

Αρμόδιες πηγές έλεγαν στην «Κ» ότι ο θόρυβος που δημιουργήθηκε ήταν αχρείαστος και αν αντικειμένου μιας και όπως υποστηρίζεται ο ΘΟΚ δεν είχε άμεση εμπλοκή στην όλη υπόθεση.

Οι ίδιες πηγές μας έλεγαν ότι με την παράδοση των στοιχείων που ζητήθηκαν θα διαφανεί ότι δεν εγείρετε οποιοδήποτε θέμα για τον ΘΟΚ και το όλο ζήτημα θα θεωρηθεί λήξαν

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση