ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα συνάντηση Νούλαντ-Αναστασιάδη το απόγευμα

Χωρίς δηλώσεις η πρώτη πρωινή συνάντηση των δυο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με αυστηρό χρονοδιάγραμμα συνεχίζεται η επίσκεψη της ΥΦΕΞ των ΗΠΑ Βικτώρια Νούλαντ στην Κύπρο. Ήδη έγινε η πρώτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ μετά τη συνάντηση που θα έχει ο τελευταίος με τον Μουσταφά Ακιντζί, θα υπάρξει και νέα συνάντηση Αναστασιάδη-Νούλαντ το απόγευμα.

Εξερχόμενος του Προεδρικού για να μεταβεί στη συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, και ερωτηθείς πώς πήγε η συνάντησή του με την κ. Νούλαντ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε: “Πάντα είμαστε φιλόξενοι. Θέσαμε τις θέσεις μας και η συνάντηση πήγε πολύ ικανοποιητικά”.

Επίκεντρο των απανωτών συναντήσεων είναι το θέμα της ασφάλειας στο κυπριακό, θέμα που θα συζητήσει η κ. Νούλαντ και με τον κ. Έιντε.
Η ΥΦΕΞ θα συναντηθεί στις 09:45 με τον Ακιντζί, στις 11 με τον ΥΠΕΞ Ιωάννη Κασουλίδη και στις 6:15 εκ νέου με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Χωρίς δηλώσεις η συνάντηση Νούλαντ - Ακιντζί στα κατεχόμενα

Η δε συνάντηση Αναστασιάδη Ακιντζί, διήρκεσε περίπου μία ώρα και περιελάμβανε συζήτηση θεμάτων που αφορούν ποσοστώσεις στους διορισμούς στα ομοσπονδιακά όργανα, ανεξάρτητους αξιωματούχους και το κεφάλαιο της διαδικασίας λήψης αποφάσεων

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις, ενώ ο Τ/κ ηγέτης αναχώρησε για τη σημερινή του συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση