ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ούτε Γιωρκάτζη ούτε Σταυρινίδη, στηρίζουν στη Λευκωσία οι Οικολόγοι

Με Ανδρέα Παπαχαραλάμπους προχωρούν στον Δήμο Στροβόλου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Κανένα εκ των δύο υποψηφίων, δεν στηρίζει το Κίνημα Οικολόγων για τον Δήμο Λευκωσίας, σύμφωνα και με το αποτέλεσμα της συνέλευσης της Επαρχιακής Λευκωσίας-Κερύνειας του Κινήματος Οικολόγων για τις δημοτικές εκλογές.

Την υποστήριξη του Κινήματος έλαβαν οι Λάζαρος Λαζάρου στο Γέρι, Γιώργος Θεοφίλου στον Άγιο Δομέτιο, Λεόντιος Καλλένος στο Δάλι, Γιάννης Πιερίδης στη Λακατάμια, Κυριάκος Παρπούνας στα Λατσιά και Αντρέας Παπαχαραλάμπους στο Στρόβολο.

Οι Οικολόγοι στηρίζουν τον Ανδρέα Αριστείδη στην Κυθρέα, την Άντρη Παπακυριακού στη Δευτέρα, τον Οδυσσέα Πατσαλίδη στην Κερύνεια και Χλόη Νικολάου ως κοινοτάρχη στο Καράκουμι της επαρχίας Κερύνειας.

Στο Δήμο Έγκωμης κανείς δεν έχει εξασφαλίσει το αναγκαίο ποσοστό για στήριξη, ενώ όπως αποφασίστηκε, δεν θα στηριχθεί κανένας από τους υποψηφίους για τον Δήμο Λευκωσίας, Τσερίου και Μόρφου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στη συνέλευση της Τετάρτης της Επαρχιακής Λεμεσού, το Κίνημα Οικολόγων αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία τη στήριξη του Νίκου Νικολαϊδη στον Δήμο Λεμεσού.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X