ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Παναγιώτης Σταυρινίδης εξήγγειλε υποψηφιότητα για Δήμο Λευκωσίας

Μία Λευκωσία από τον Καϊμακλί και την Παλουριώτισσα μέχρι τον Άγιο Ανδρέα τονίζει

ΚΥΠΕ

Ο Παναγιώτης Σταυρινίδης εξήγγειλε σήμερα την υποψηφιότητά του για το Δήμο της Λευκωσίας.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ` ο Δρ Σταυρινίδης, από το τέρμα της οδού Λήδρας, από εκεί που η Λευκωσία μοιράζεται στη μέση αναφέρθηκε στο όραμα του για «Μία Λευκωσία, Πρωτεύουσα ξανά! Μία Λευκωσία που δεν έχει εθιστεί στον διαμελισμό και στο μαράζι. Μία Λευκωσία που συνεχίζει ακόμα να αναπνέει εδώ, καρτερώντας όμως να ξαναγεννηθεί εδώ, να επανενωθεί εδώ, να ξαναζήσει εδώ»

O Παναγιώτης Σταυρινίδης, αναφέρθηκε στο όραμα αλλά και το σχέδιο του για Μία Λευκωσία από τον Καϊμακλί και την Παλουριώτισσα μέχρι τον Άγιο Ανδρέα, ένα σχέδιο που αντικρίζει τη Λευκωσία ως ενιαίο και ζωντανό σύνολο και μέσα από το οποίο η Λευκωσία θα βρει τη χαμένη της αίγλη μέσα από το τρίπτυχο των υποδομών, της βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης και της δράσης των δημοτών της σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στις βασικές πτυχές του προγράμματος του που περιλαμβάνουν τις γειτονιές και την ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό, μια πόλη χωρίς αποκλεισμούς, την σχέση του Δήμου με τους πολίτες, μια πόλη για τους επισκέπτες, μια πόλη για τη νεολαία, για τις επιστήμες, την επιχειρηματικότητα και μία πόλη, επανενωμένη που ξαναζωντανεύει η ελπίδα. Κλείνοντας, κάλεσε όλους τους Δημότες της Λευκωσίας να διεκδικήσουν την πόλη τους ενωμένοι, και ενωμένη να την παραδώσουν στην επόμενη γενιά.

Ο Παναγιώτης Σταυρινίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1974, έξι μήνες πριν την εισβολή. Έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Καϊμακλί και φοίτησε στο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου καθώς και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Παλουριώτισσας. Είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου στη Ψυχολογία, και εργάζεται ως Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση