ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σιγή ιχθύος Ακιντζί για το εδαφικό

Σύμφωνα με πηγές της «Κ» ο τ/κ ηγέτης επιχειρεί να περιορίσει τη διαρροή πληροφοριών

Σιγή ιχθύος τηρεί το «Προεδρικό» εν όψει των σημαντικών εξελίξεων που θα κρίνουν το μέλλον του Κυπριακού.

Τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Ακιντζί έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις και τοποθετήσεις του.

Χθες, ο κ. Ακιντζί φωτογραφήθηκε σε έναν μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία. Παρόλα αυτά, δεν πραγματοποίησε καμία δήλωση.

Οι πληροφορίες της «Κ» δείχνουν ότι η ηγεσία του κ. Ακιντζί επιχειρεί να περιορίσει την διαρροή πληροφοριών στο πεδίο του εδαφικού με το σκεπτικό ότι οι πολιτικές δυνάμεις που δεν επιθυμούν την λύση ενδέχεται να επιχειρήσουν να πλήξουν την προσπάθεια της λύσης με εκστρατεία παραπληροφόρησης στο συγκεκριμένο «ευαίσθητο» πεδίο.

Σημαντικές επαφές

Με σημαντικές πρωτοβουλίες και επαφές ξεκινά την νέα εβδομάδα ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δίνει στην δημοσιότητα το «Προεδρικό», πριν από λίγο, ο κ. Ακιντζί πραγματοποίησε δυο σημαντικές συναντήσεις. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στην κεντρική αίθουσα του «Προεδρικού».

Ο κ. Ακιντζί συναντήθηκε με τους πρεσβευτές της Γερμανίας και της Αυστρίας.

Το «Προεδρικό» δεν δίνει στην δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο αυτών των συναντήσεων. Ωστόσο, πηγές της «Κ» τονίζουν ότι αυτές οι συναντήσεις έρχονται μόλις λίγες ημέρες πριν από την επικείμενη διάσκεψη για το εδαφικό. Επίσης, τονίζουν ότι, σύμφωνα με τις πρώτες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Αυστρία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη διάσκεψη.

 

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση