ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η κυβέρνηση διαψεύδει τον Νικόλα για τα λεχθέντα στο Εθνικό

Ο Πρόεδρος δεν έκανε λόγο για πληροφοριοδότες λένε κυβερνητικές πηγές

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Τους ισχυρισμούς του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου είπε πως δεν παίρνω πληροφοριοδότες, αλλά όσους είναι έτοιμοι να με βοηθήσουν διαψεύδουν κυβερνητικές πηγές. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ο Νίκος Αναστασιάδης δεν έκανε λόγο για πληροφοριοδότες. Όταν κλήθηκε να απαντήσει γιατί διάλεξε τους συγκεκριμένους και όχι παραδείγματος χάρη τον Εκπρόσωπο του ΔΗΚΟ Νίκο Κλεάνθους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε πως θα πάρει αυτούς που θέλει ο ίδιος και όχι εκείνους που θέλει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ούτως ώστε να μπορεί να διαστρεβλώνει τα όσα συζητούνται ή συμφωνούνται στη συνέχεια.

Η διάψευση ήρθε μετά και τους ισχυρισμούς του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου στην πρωινή εκπομπή του κρατικού καναλιού, μιλώντας για το Εθνικό Συμβούλιο και την ομάδα στην οποία κατέληξε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. «Τον ρωτήσαμε πως διαλέξατε τους συγκεκριμένους και γιατί δεν πήρατε τον Νίκο Κλεάνθους που είναι εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ» ανάφερε ο Νικόλας Παπαδόπουλος επισημαίνοντας πως «η απάντηση του Προέδρου ήταν ότι εγώ δεν παίρνω πληροφοριοδότες, θα πάρω μόνο όσους είναι έτοιμοι να με βοηθήσουν».

Μάλιστα ο Νικόλας Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης διέψευσε τον Νίκο Χριστοδουλίδη ο οποίος προηγουμένως είχε αναφέρει πως δεν συζητήθηκε καν η ομάδα που θα ακολουθήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατία και προκάλεσε να δώσουν τα πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X