ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άρχισε η προεκλογική στη Λεμεσό

Μπήκαν ζεστά στην προεκλογική μάχη Νικολαϊδης- Χρίστου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Πρώτη στον προεκλογικό χορό έχει μπει η Λεμεσός, με τους δύο υποψήφιους για τη δημαρχία, Ανδρέα Χρίστου και Νίκο Νικολαϊδη να κτίζουν από νωρίς την προεκλογική τους και τα επιχειρήματα με τα οποία θα οδηγηθούν στην προεκλογική μάχη.

Ήδη ο δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου επαναδιεκδικεί έχοντας στη φαρέτρα του την ραγδαία ανάπτυξη της πόλης τα τελευταία χρόνια. Το επιτελείο του Ανδρέα Χρίστου θα επικεντρωθεί στο γεγονός ότι η Λεμεσός έχει μπορεί πλέον να συναγωνιστεί άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το προεκλογικό σύνθημα του Ανδρέα Χρίστου είναι «η Λεμεσός ακόμη πιο ψηλά».

Ο Νίκος Νικολαϊδης από την πλευρά του προχωρά με το σύνθημα «10 χρόνια φτιάξαμε τη βιτρίνα. Τώρα ας δούμε την ουσία». Θα πρέπει αν σημειωθεί πως η προεκλογική Νικολαϊδη επικεντρώνεται στο γεγονός ότι πέραν της παραλιακής, θα πρέπει να βελτιωθούν οι συνθήκες και πέραν από την βιτρίνα της Λεμεσού (τον παραλιακό και τη Μαρίνα) και στις πιο υπανάπτυκτες περιοχές της Λεμεσού οι οποίες εδώ και καιρό αγνοούνται.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Νικολαϊδης θα προχωρήσει σήμερα στην εξαγγελία ενός κώδικα δεοντολογίας, στο ενδεχόμενο εκλογής του με τον οποίο θα θέτει ζήτημα περιορισμού θητειών στις δύο θητείες, λογοδοσία κάθε εξάμηνο για το τι έχει επιτευχθεί αλλά και τη δέσμευση ότι καμία διαπλοκή έμμεσα ή άμεσα με τον δήμο, δεν θα γίνει ανεκτή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X