ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΥΠΕΣ: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις για τον Φόρο Ακίνητης Ιδιοκτησίας

Δεν τάχθηκε υπέρ της επαναφοράς του φόρου ο Σ. Χάσικος λέει ανακοίνωση

ΚΥΠΕ

Για παρερμηνεία των δηλώσεων του Υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο για το Φόρο Ακίνητης Ιδιοκτησίας σε σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής για τον Προϋπολογισμό του ΥΠΕΣ 2017, κάνει λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΣ, ο Σωκράτης Χάσικος δεν τάχθηκε υπέρ της επαναφοράς του Φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας, απλά, συμφώνησε με παρατηρήσεις Βουλευτών ότι μόνο στην Κύπρο δεν έχουμε Φόρο Ακίνητης Ιδιοκτησίας.

«Και μπροστά ακριβώς στο γεγονός ότι οι ίδιοι οι Βουλευτές ζητούσαν από τον Υπουργό περισσότερα κονδύλια και παροχές για τους πρόσφυγες και τις χαμηλές εισοδηματικές τάξεις, ο κ. Χάσικος παίρνοντας σαν παράδειγμα την προαναφερθείσα τοποθέτηση για το Φόρο Ακίνητης Ιδιοκτησίας, διερωτήθηκε: Πώς είναι δυνατό, από τη μια, η Βουλή να καταργεί εισοδήματα του κράτους, όπως είναι ο Φόρος Ακίνητης Ιδιοκτησίας ενώ, ταυτόχρονα και παράλληλα, η ίδια η Βουλή να ζητά από την Κυβέρνηση να βάλει περισσότερα κονδύλια στους προϋπολογισμούς;» προστίθεται.

«Κοντολογίς, αυτό που είπε ο Υπουργός, είναι ότι ‘δεν μπορούμε να θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο’» τονίζεται.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση