ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΓΓ ΑΚΕΛ: Σίγουρα κάποιοι βολεύονται από το θάνατο Βγενόπουλου

Σίγουρα κάποιοι θα βολευτούν απ` αυτή την ιστορία τόνισε ο Άντρος Κυπριανού

ΚΥΠΕ

“Δυστυχώς δεν θα γίνει κατορθωτή η εξέταση όλων των ζητημάτων με τα οποία είχε συνδεθεί το όνομα του Ανδρέα Βγενόπουλου”, δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού προσθέτοντας ότι “σίγουρα κάποιοι θα βολευτούν απ` αυτή την ιστορία”.

Ερωτηθείς για τον θάνατο του Ανδρέα Βγενόπουλου και πώς η εξέλιξη αυτή επηρεάζει την πορεία των ερευνών για την οικονομία, ο κ. Κυπριανού εξέφρασε καταρχάς συλλυπητήρια στην οικογένεια του, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι “δυστυχώς δεν θα γίνει κατορθωτή η εξέταση όλων των ζητημάτων με τα οποία είχε συνδεθεί το όνομα του κ. Βγενόπουλου”.

“Τώρα το πώς θα επηρεάσει (την πορεία των ερευνών) νομίζω ότι δεν είναι δική μου δουλειά να πω. Νομίζω είναι κάτι που αφορά τη Νομική Υπηρεσία, τον ίδιο τον Γενικό Εισαγγελέα να αποφασίσει για το πώς θα προχωρήσουν οι υποθέσεις στις οποίες ήταν μπλεγμένο το όνομα του Ανδρέα Βγενόπουλου”, είπε.

Είπε επίσης ότι τα πολιτικά πρόσωπα δεν έχουν βαρύνουσα άποψη και καθόλου λόγο για το πώς θα προχωρήσουν αυτά τα ζητήματα.

Κληθείς να σχολιάσει το ότι κάποιοι να βολεύονται με αυτή την τραγική εξέλιξη, ο κ. Κυπριανού είπε ότι “ξέρετε, θα αρχίσει τώρα αυτή η ιστορία `κάποιοι βολεύονται`. Σίγουρα κάποιοι θα βολευτούν απ` αυτή την ιστορία. Ποιοι θα είναι αυτοί όμως κανένας δεν θα μάθει ποτέ”,συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, είπε ότι “ας αφήσουμε εκείνους που είναι αρμόδιοι να αποφασίσουν για το τι θα γίνει και επαναλαμβάνω αρμόδιοι δεν είναι οι πολιτικοί, ο αρμόδιος είναι ο Γενικός Εισαγγελέας και η Νομική Υπηρεσία για το τι θα γίνει με όλες τις υποθέσεις που τον αφορούν. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος”, κατέληξε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση