ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η πρώτη σύσκεψη του Προέδρου Αναστασιαδη στην Ελβετία

Σε φουλ ρυθμό προετοιμασίας η κυπριακή αποστολή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ενόψει και της αυριανής πρώτης συνάντησης με τον Μουσταφα Ακιντζι που εκτός απροόπτου θα γίνει στις 11 το πρωί, να εχει ήδη φθάσει απο το πρωί στο Μοντ Πελερεν, η προετοιμασία συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Η πρώτη συνάντηση Αναστασιαδη με την ομάδα που τον συνοδεύει στην Ελβετία έγινε απόψε στις 8 ωρα Κύπρου, ενώ δεν υπάρχει κάποια άλλη δραστηριότητα προγραμματισμένη για απόψε.

Πολυπληθής είναι και η συνοδεία Ακιντζι μαζί με δημοσιογράφους, και τη δικη του ομάδα αντίστοιχα. Παράλληλα όμως η επίσκεψη του στην Τουρκία καθώς και οι παρεμβάσεις στον Τύπο απο τον Ερογλου είναι τα δυο θέματα που συζητήθηκαν σημερα το πρωί στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Όλα θεωρούνται έτοιμα για να ξεκινήσει η διαδικασία αύριο, με τις πληροφορίες να λένε πως θα ανοίξουν την ατζέντα των ανοιχτών θεμάτων στα τέσσερα κεφαλαία ενώ στα κριτήρια για το εδαφικό αναμένεται να περάσουν ή την Τρίτη το απόγευμα ή την Τετάρτη. Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής δεν εχει κανονιστεί ολόκληρη η ατζέντα της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με το προγραμμα, αύριο ο Γενικός Γραμματέας θα μιλήσει για ενα τέταρτο στους ηγέτες κατα την άφιξη του. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δηλώσεις απο τους δυο ηγέτες και έπειτα θα μπουν να συζητήσουν. Το μεσημέρι θα ακολουθήσει γεύμα

Η "Κ" βρίσκεται στην Ελβετία και θα παρακολουθεί τις εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση