ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νικολαϊδης: Ο Χρίστου απέκρυψε επιστολή του Ελεγκτή

Καλεί τον νυν δήμαρχο να αποκαλύψει το περιεχόμενο της επιστολής

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Αιχμές πως ο νυν δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου απέκρυψε επιστολή του Ελεγκτή από το δημοτικό Συμβούλιο αφήνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης καλώντας τον να ενημερώσει για το περιεχόμενο της επιστολής του γενικού ελεγκτή.

«Ο κ. Χρίστου δεν έχει ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για επιστολή του Γενικού Ελεγκτή που εστάλη στις 15 Νοεμβρίου με κοινοποίηση προς τα μέλη του Συμβουλίου» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κ. Νικολαϊδη, με τον ίδιο να εγείρει το ερώτημα του τι περιέχει η επιστολή και για ποιο λόγο δεν κοινοποιήθηκε στους δημοτικούς συμβούλους.
Επικρίσεις κάνει ο Νίκος Νικολαϊδης και προς την αναφορά του κ. Χρίστου, σε συνέντευξή του στο The Experts πως τα οικονομικά του Δήμου Λεμεσού είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

“Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι πολύ διαφορετική. Τα στοιχεία αποδεικνύουν την κακή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Λεμεσού. Δείχνουν ένα Δήμο που κάθε άλλο παρά νοικοκυρεμένος είναι τα τελευταία χρόνια. Του χρόνου είναι βέβαιο ότι ο Δήμος Λεμεσού θα χρειαστεί να δανειστεί για να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες, ενώ σε πέντε χρόνια δεν θα υπάρχει ταμειακό υπόλοιπο για να εξυπηρετηθεί το Ταμείο Συντάξεων και Φιλοδωρημάτων των υπαλλήλων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Νίκου Νικολαϊδη

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση