ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενημερώνει τα κόμματα σήμερα ο ΠτΔ

Έντονες αντιδράσεις έχει εκφραστεί από τα κόμματα μετά την απόφαση για την διεθνή διάσκεψη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνέρχεται από τις 8:30, εν μέσω έντονων αντιπαραθέσεων και διαφωνιών, το Εθνικό Συμβούλιο κατά το οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα για την απόφαση για συνέχιση των συνομιλιών, που λήφθηκε στο δείπνο του Προέδρου και του Μουσταφά Ακιντζί την προηγούμενη εβδομάδα.

Η συνεδρία του Εθνικού πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία του ΕΛΑΜ, που έχει ήδη ανακοινώσει ότι αποχωρεί από το Εθνικό Συμβούλιο, ενώ δεν αποκλείονται αποχωρήσεις και άλλων κομμάτων.

Στη συνεδρία συμμετέχουν από πλευράς κομμάτων  οι Πρόεδρος  του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ΓΓ του  ΑΚΕΛ `Αντρος Κυπριανού, Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους και ο Πρόεδρος των Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης. 

Στο μεταξύ νέα συνάντηση πραγματοποιείται σήμερα μεταξύ των δύο διαπραγματευτών, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί.

Ο Τ/κ ηγέτης συνεχίζει τις επαφές του στις Βρυξέλλες με συνάντηση του με τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ. Χθες συναντήθηκε με Μάρτιν Σουλτς, Φεντερίκα Μογκερίνι και Βικτώρια Νούλαντ όπως επιβεβαίωσε αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση