ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στέλνει μήνυμα συσπείρωσης ο Αβέρωφ

Προσωπικά μηνύματα σε μέλη υπό τον φόβο της αποχής

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Με προσωπικό μήνυμα προς τα μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού επέλεξε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου να συσπειρώσει τον κόσμο του για τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Με το μήνυμα πως η νίκη διασφαλίζεται με τη συμμετοχή των μελών και με την υπογράμμιση του ποιόν υποψήφιο στηρίζει το κόμμα, προχώρησε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως λίγο καιρό πριν, το κόμμα προχώρησε σε επεξηγηματικό προσωπικό μήνυμα προς τα στελέχη για το ποιος είναι ο υποψήφιος που υποστηρίζει το κόμμα, σε μία προσπάθεια να μειώσει το ενδεχόμενο διάσπασης του κόμματος αλλά και να αποτρέψει τη σύγχυση των μελών για το ποιος είναι ο εκλεκτός του κόμματος.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, η απόφαση προσωπικού μηνύματος από τον ίδιο τον Συναγερμικό Πρόεδρο, έχει να κάνει με το γεγονός ότι σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και έρευνες ο ΔΗΣΥ δυσκολεύεται να συσπειρωθεί σε όλους ανεξαιρέτως τους δήμους. Αν το προσωπικό αυτό μήνυμα μειώσει το ποσοστό της αποχής των συναγερμικών μελών θα διαφανεί σε λίγα εικοσιτετράωρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση