ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Ακιντζί παρέδωσε έγγραφα με συγκλίσεις στον Ντενκτάς

Στα έγγραφα συμπεριλαμβάνονται μόνο οι θέσεις της ε/κ πλευράς

ΚΥΠΕ

Τα έγγραφα στα οποία καταγράφονται οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στις συνομιλίες έστειλε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί στον "πρωθυπουργό" του ψευδοκράτους Σερντάρ Ντενκτάς, με το δεύτερο να δηλώνει πως μετά από αυτή την κίνηση έχει μια πιο θετική προσέγγιση σε ό,τι αφορά τη μετάβαση του στη Γενεύη.

Ο Ντενκτάς δήλωσε στον παράνομο Μπαϊράκ ότι παρέλαβε τα έγγραφα σήμερα και πως, σε ό,τι αφορά τις εγγυήσεις, παρέλαβε μόνο τις θέσεις της ε/κ πλευράς και πως δεν συμπεριλήφθηκαν στα έγγραφα που παρέλαβε οι θέσεις της τ/κ πλευράς είτε λόγω παράληψης είτε λόγω του ότι δεν είναι ακόμα έτοιμες.

Είπε ότι έχει τουλάχιστο κάτι να διαβάσει και πρόσθεσε ότι μετά το συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος στις 24 Δεκεμβρίου θα προβούν σε αξιολόγηση του θέματος. Ανέφερε ότι ήταν έτοιμος να μην πάει στη Γενεύη, όμως τώρα νοιώθει ότι μπορεί και να πάει ή ότι υπάρχει η ανάγκη να πάει και πως θα λάβει την τελική απόφαση μετά την αξιολόγηση.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι μετά την κίνηση του Μουσταφά Ακιντζί να του στείλει τα έγγραφα έχει μια πιο θετική προσέγγιση σε ό,τι αφορά τη μετάβαση του στη Γενεύη, επανέλαβε ωστόσο ότι δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σερντάρ Ντενκτάς είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος στο συνέδριο της 24ης Δεκεμβρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση