ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το 2017 θα είναι μια πετυχημένη χρονιά, εκτιμά ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το 2017 θα είναι ακόμα μια πετυχημένη χρονιά για την Αγία Νάπα, εκτιμά ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση που αναφέρεται στις δηλώσεις του Δημάρχου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Αγίας Νάπας, στο Δημοτικό Μέγαρο στην παρουσία των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Καρούσος, σε σύντομο χαιρετισμό του, «ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία» ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου «για την αγαστή συνεργασία που είχαν τη χρονιά που πέρασε» καλώντας τους ταυτόχρονα “να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αφοσίωση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το κοινωνικό σύνολο του Δήμου Αγίας Νάπας».

Σημείωσε ότι «το 2016 ήταν μια πολύ καλή χρονιά όσον αφορά τον τουρισμό ενώ λόγω της συνεπούς οικονομικής πολιτικής του ο Δήμος Αγίας Νάπας κατάφερε να είναι οικονομικά εύρωστος. Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι μαζί θα εργαστούμε συλλογικά για να καταστήσουμε και τη νέα χρονιά επιτυχημένη».

Εξάλλου ο Δημοτικός Γραμματέας Νίκος Καλλικάς εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές του για καλή και δημιουργική χρονιά και διαβεβαίωσε τόσο τον Δήμαρχο όσο και τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου ότι το προσωπικό του Δήμου θα είναι πάντοτε συμπαραστάτης και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ότι χρειαστούν.

Σύμφωνα με τη γραπτή ανακοίνωση «τα τρία χρυσά φλουριά που υπήρχαν στη βασιλόπιτα κέρδισαν τρεις υπάλληλοι του Δήμου Αγίας Νάπας».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση