ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δεν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν στη Γενεύη

Δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποια αρνητική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις λένε διπλωμάτες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το τετ α τετ Τσίπρας – Ερντογάν ,στη Γενεύη, με διπλωματικές πηγές να επισημαίνουν πως αυτό «δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποια αρνητική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις», παραπέμποντας και στην αυριανή συνάντηση, σε επίπεδο υπουργών εξωτερικών, στη Νέα Υόρκη, μεταξύ Κοτζιά και Τσαβούσογλου, όπου αναμένεται να συζητηθούν όλα τα κρίσιμα ζητήματα.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, η ελληνική πλευρά εργάζεται «κανονικά και συστηματικά» για την παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στη διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου, όπου θα βρίσκεται και ο Ταγίπ Ερντογάν. Μέσα στο επόμενο διάστημα άλλωστε, αναμένεται να υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Ερντογάν.

Με μιάμιση ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε η συνάντηση Ερντογάν - Ακιντζί

Με μιάμιση ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε η συνάντηση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τουρκικές πηγές αναφέρουν ότι λόγω της νέας βομβιστικής επίθεσης στη Σμύρνη υπήρξε καθυστέρηση στη συνάντηση, η οποία αναμένετο αρχικά να ξεκινήσει στις 18.30 ώρα Τουρκίας (17.30 ώρα Κύπρου) και ξεκίνησε 20.00 ώρα Τουρκίας (19.00 ώρα Κύπρου).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση